Connect with us

Király repjegyek

DREAM DEALS! Air France és KLM repjegy akció 43 900 Ft-tól!

DREAM DEALS! Air France és KLM repjegy akció 43 900 Ft-tól!

Utaznál, de nem tudod, hogy merre indulj? Segítünk! Az Air France és KLM légitársaság elindította szuper akcióját, mi pedig összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat számodra! Repülj Budapestről, fedezd fel New Yorkot, kapcsolódj ki Miamiban, baragold be Hong Kongot, vagy vedd nyakadba Abu Dhabit. De ha szívesen kalandoznál esetleg Brazíliában, repülj Rio De Janeiróba! A világ legszebb tájai lenyűgöző természeti kincsekkel, változatos gasztronómiával és kalandokkal csak rád várnak! Görgess, foglalj és fedezd fel a világot! Nem árt viszont sietni, a repjegyek csak korlátozott ideig elérhetőek.

Advertisement

Akciós repjegyek Budapestről

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Miért foglalj a Pelikánon keresztül?

Ha a Pelikán ünnepel, akkor az ügyfelei is ajándékot kapnak! A 15 éve működő Pelikán együtt dolgozik mind a fapados és mind a hagyományos légitársaságokkal, hogy lerombolja azokat az akadályokat, melyek az utazni vágyók útjába állhatnak. Világra hozott egy teljesen új, kombinált repjegyes terméket, hogy a lehető legjobb ajánlatokat nyújtsa ügyfeleinek. Ráadásul a Multi-city és kombinált repjegyei között sok olyan darabot is találsz, melyeket máshol nem. Utazz velünk pénztárcakímélő módon az egész világon!

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

To Top