Connect with us

Hírek

Az Air Asia vezetője szerint kötelező lesz az oltás, ha utazni akarunk Ázsiában

Az Air Asia vezetője szerint kötelező lesz az oltás, ha utazni akarunk Ázsiában

Világszinten érvényes szabályokról egyelőre nem hallani, Tony Fernandes, az Air Asia vezetője azonban úgy véli, az ázsiai államok elő fogják írni az oltás szükségességét az országokba lépéshez, ez pedig komoly kényszerhelyzetbe hozhatja a légitársaságokat – erről a a Reuters számolt be nemrégiben.

Mint arról korábban beszámoltunk a vakcinával kapcsolatos utazási szabályokról Alan Joyce, a Qantas vezérigazgatója szólalt meg először, aki szerint amint lesz elérhető vakcina az új vírus ellen, légitársasága nagy valószínűséggel meg fogja változtatni az utazási feltételeket, és az oltás meglétéhez fogja kötni a fedélzetre lépést. Tony Fernandes, az Air Asia vezetője is hasonló véleményen van, mint mondta valószínű, hogy az ázsiai államok elő fogják írni az oltás szükségességét az országokba való belépéshez.

Ugyanakkor kiemelte a légitársaságok önmaguktól ilyen fontos szabályokat nem hoznának, nem is az ő feladatuk, sokkal inkább az államoké, ezeket viszont a cégeknek is követniük kell majd, hogy versenyben tudjanak maradni.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: https://www.reuters.com/)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top