Connect with us

Hírek

A LOT április 11-ig törli az összes járatát

A LOT április 11-ig törli az összes járatát

A jelenlegi helyzet, ami a COVID-19, azaz a koronavírus miatt alakult ki, jelentősen befolyásolja a légiközlekedést. Emiatt a LOT légitársaság is arra kényszerült, hogy április 11-ig törölje minden járatát. A légitársaság így nyilatkozott sajtótájékoztatójában: „Együtt példátlan kihívásokkal nézünk szembe. De 10 millió utasunk reményt ad arra, hogy a kihívások elmúlásával egyre erősebbé váljunk és tovább növekedjünk. ”

Advertisement

A járatokat április 11-ig törölték

A lengyel kormány a légiközlekedési felfüggesztését 2020. április 11-ig (beleértve) a SARS-CoV-2 koronavírus Lengyelországban és világszerte történő terjedése miatt meghosszabbította, ezért a LOT Polish Airlines 2020. március 29-től április 11-ig törülte összes tervezett járatát.

Repjegy módosítása?

Ha 2020. március 15. és április 11. között kellett volna utaznod, és jegyed törölték, akkor több lehetőség közül választhatsz. Repjegyed további költségek nélkül módosíthatod későbbi időpontra. A LOT konkrét dátumokat jelölt ki (2020.4.20. – 5.31. és 2020.10.17. – 12.13), a foglalási osztálynak egyeznie kell.

A repjegyet utalványra is cserélheted, amelyet egy új repjegy megvásárlásához használhatsz fel, vagy igényelhetsz teljes visszatérítést is.

Ha Kínába vagy az Egyesült Államokba volt repjegyed, és márciusban vagy áprilisban kellett volna repülnöd, díjmentesen lefoglalhatod repjegyed májusra (New York, Toronto, Chicago, Los Angeles, Miami) vagy Peking esetében 2020. júniusára. Utalványcserére vagy teljes visszatérítésre is jogosult vagy.

Amennyiben a pelikan.hu oldalon keresztül foglaltál, vedd fel Ügyfélszolgáalatunkkal a kapcsolatot.

Kattintson a megjegyzésre

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

A British Airways felfüggesztette gatwicki járatait https://t.co/3O1X059WBqMennyi ideje jött ki ez a hír? 16 óra
Veszélyben a Budapest Airport útvonalhálózata? https://t.co/oJTOt9VLE9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 20 óra
Milyen hatással van a klímaváltozás a világ emlékműveire? https://t.co/iLCAIJ9IT0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 20 óra
Tavasz a havon, szerelem a gleccseren. Skandinávia legszebb helyei https://t.co/C3KzahOtTGMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Útmutató az istenek szigetére, Balira https://t.co/IiOe6GHxySMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Leálltak az EasyJet kereskedelmi járatai https://t.co/2k5EvRcA9iMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mentesítő járatok indulnak szerdán az USA-ból és Kanadából https://t.co/FYXn3tn9Q9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Kóla piszoárban, avagy 5 furcsa kávézó szerte a világban… https://t.co/eKvbiumj9BMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Várhatóan teljesen leáll az utasforgalom a budapesti repülőtéren https://t.co/DC52uYkY36Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Vulkáni vacsora a szabadság 9 árnyalatában. Ja, bocs, szigetén. Azori-szigetek, megyünk! https://t.co/WVa4kPo384Mennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top