Connect with us

Hírek

A LOT április 11-ig törli az összes járatát

A LOT április 11-ig törli az összes járatát

A jelenlegi helyzet, ami a COVID-19, azaz a koronavírus miatt alakult ki, jelentősen befolyásolja a légiközlekedést. Emiatt a LOT légitársaság is arra kényszerült, hogy április 11-ig törölje minden járatát. A légitársaság így nyilatkozott sajtótájékoztatójában: „Együtt példátlan kihívásokkal nézünk szembe. De 10 millió utasunk reményt ad arra, hogy a kihívások elmúlásával egyre erősebbé váljunk és tovább növekedjünk. ”

A járatokat április 11-ig törölték

A lengyel kormány a légiközlekedési felfüggesztését 2020. április 11-ig (beleértve) a SARS-CoV-2 koronavírus Lengyelországban és világszerte történő terjedése miatt meghosszabbította, ezért a LOT Polish Airlines 2020. március 29-től április 11-ig törülte összes tervezett járatát.

Repjegy módosítása?

Ha 2020. március 15. és április 11. között kellett volna utaznod, és jegyed törölték, akkor több lehetőség közül választhatsz. Repjegyed további költségek nélkül módosíthatod későbbi időpontra. A LOT konkrét dátumokat jelölt ki (2020.4.20. – 5.31. és 2020.10.17. – 12.13), a foglalási osztálynak egyeznie kell.

A repjegyet utalványra is cserélheted, amelyet egy új repjegy megvásárlásához használhatsz fel, vagy igényelhetsz teljes visszatérítést is.

Ha Kínába vagy az Egyesült Államokba volt repjegyed, és márciusban vagy áprilisban kellett volna repülnöd, díjmentesen lefoglalhatod repjegyed májusra (New York, Toronto, Chicago, Los Angeles, Miami) vagy Peking esetében 2020. júniusára. Utalványcserére vagy teljes visszatérítésre is jogosult vagy.

Amennyiben a pelikan.hu oldalon keresztül foglaltál, vedd fel Ügyfélszolgáalatunkkal a kapcsolatot.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top