Connect with us

Utazások

NAP AJÁNLATA: Nyaralj a ciprusi tengerparton 75 900 Ft-tól!

NAP AJÁNLATA: Nyaralj a ciprusi tengerparton 75 900 Ft-tól!

A Földközi-tenger egyik legnagyobb szigete, Ciprus nemcsak gyönyörű, de meglepően változatos is. A sziget belsejében a fenyőerdőktől zöldellő hegyek és dús szőlőtőkék kirándulásra és borkóstolásra csábítanak. A búvárkodáshoz sós tavak és tengeri barlangok kínálnak szuper lehetőséget. Strandjai között a szeles partokat kedvelő hullámlovasok, a csendes vizeket szerető családok és a romantikus öblökre vágyó szerelmespárok is megtalálják a kedvükre valót! Utazz Ciprusra szeptemberben, szállj meg a partközeli háromcsillagos Aphrodite Sands Resort szálláshelyen, a gyönyörű Páfosz déli részén. Utazz kényelmesen – privát transzferrel, budapesti vagy bécsi indulással már 75 900 Ft-tól! A 45%-os kedvezmény rövid ideig tart, foglalj gyorsan ITT!


Bécs – Páfosz – Bécs
2020.09.19 – 2020.09.22
Hotel★★★
privát transzfer: reptér-hotel????

75.900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Információk a szállásról

A partközeli Aphrodite Sands Resort​​ 3* tágas apartmanokkal, medencével, virágos kerttel, napozóterasszal és spával várja a kedves vendégeket. Az apartmanok erkéllyel, vagy terasszal, teljesen felszerelt konyhával, saját fürdőszobával, nappalival, légkondicionálóval, valamint felár ellenében Wi-Fi hozzáféréssel is rendelkeznek. A megrendelésben szereplő személyek elszállásolása minden esetben egy szobában történik! A legközelebbi strand 500 méterre a található. Az éjszakai szórakozásért a közelben található éttermek és bárok felelnek.

Képek a szállásról

Fontos tudnivalók utazás előtt!

A Ciprusra történő utazás feltétele az úgynevezett „Cyprus Flight Pass” elektronikus platform használata, amelyre 24 órával az utazás előtt fel kell tölteni az utazáshoz szükséges dokumentumokat! A szigetre utazók így kapják meg a „flight pass”-t, amely az országba való belépéshez szükséges és amelyet a kiindulási országban, a repülőgépbe való beszálláskor is fel kell mutatni! Még több információt erről itt találsz!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (29 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top