Connect with us

Király repjegyek

Retúrjegy Máltára Debrecenből 10 040 Ft-tól

Retúrjegy Máltára Debrecenből 10 040 Ft-tól

Irány a Földközi-tenger egyik legkedveltebb és legszebb szigetországa, Málta! Természeti csodák, kristálytiszta tengerpartok, népszerű nyelviskolák, menő szórakozóhelyek és számtalan történelmi nevezetesség. Debreceni vagy bécsi indulással most akár 10 040 Ft-tól felfedezheted ezt a kicsi, de annál lenyűgözőbb törpeállamot!

Olcsó repülőjegy Máltára!

Honnan? Debrecenből vagy Bécsből

Kivel? Wizz Air vagy Laudamotion légitársasággal

Mikor? Januárban, Februárban

Példa dátum: február 21– február 28 (Debrecenből)

Figyelmedbe ajánljuk! Retúrjegy +3* hotel reggelivel Máltán 63 900 Ft-tól

Olvasd el, ha többet szeretnél tudni Máltáról!

A tavaszi és a nyári Málta mindenkit elvarázsol

10 jó ok, miért kerüld el messziről Máltát

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok Máltára

Máltára személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Máltára utazni?

Málta nem csak nyári úti cél, szinte egész évben látogatható. Míg nyáron a városnézés mellett strandolhatsz is, addig télen és tavasszal nyugodtabban ismerheted meg a várost, mivel kevesebb a turista!

Szó szerint mesébe illő halászfalu

Málta észak-nyugati részén helyezkedik el Mellieha városa, amelynek közelében található a híres, nevezetes Popeye falu. A Popeye című filmet itt forgatták még 1980-ban (Robin Williams főszereplésével) a Popeye, a tengerész című rajzfilmsorozat alapján. Ha még sosem hallottál erről a tengerészről, hidd el, semmi gond, hiszen ez a falu egymagában is káprázatos. Csodálatos látványt tárul elénk, amikor megközelítjük, ahogy megjelennek a színesebbnél-színesebb házak a sziklákon, ahogy a tenger színe a kék különböző árnyalatitól egészen a zöldig pompázik. Eredetileg úgy tervezték, hogy a filmforgatás után lebontják a falut, de szerencsére nem így döntöttek. A turisták számára így kihagyhatatlan úti céllá vált. A belépő 11 és 15 euró között mozog.

A faluban játszóházak, bábszínházak, kiállítások, előadások, filmvetítések, valamint számos különböző program szórakoztatja az idelátogatókat. A programok mellett még vidámpark is épült ezen a különleges helyen, így a gyerekek számára is könnyen kedvelt hellyé tud válni. Hidd el, ha nincs is kedved semmilyen programban részt venni, csak pihenni szeretnél, akkor is tökéletes választás a Popeye falu! Feküdj a napágyon, élvezd a nap sugarait, hűtsd le magad a kristálytiszta tengerben, és csak gyönyörködj az egyedüli panorámában! Garantáltan máshol nem látsz ilyet!

Ahonnét csodálatos a kilátás

A Café Del Mar Malta lenyűgöző kilátást nyújt a Földközi-tengerre, valamint a Szent-Pál szigetre. A Café Del Mar ideális hely, ha kikapcsolódásra vágyunk, ha úszni szeretnénk, ha finomabbnál-finomabb koktélokat szeretnénk szürcsölni vagy esetleg különleges tengeri herkentyűket szeretnénk megkóstolni. Qawrában található a Máltai Nemzeti Akvárium mellett. Ez egy olyan hely, ahol nem tudjuk eldönteni, hogy hol kezdődik a medence, hol a tenger és hol az égbolt. Vannak itt nyugágyak, napernyők, italok, nassolnivalók, finom ételek, mérhetetlenül kedves pincérek és persze a panoráma, ahol csodálatos képeket tudunk készíteni.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top