Connect with us

Magazin

Valentin napi okosságok: 5 nem tipikus úti cél a mézeshetekhez

Valentin napi okosságok: 5 nem tipikus úti cél a mézeshetekhez

Vészesen közeleg a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap. A párok ilyenkor romantikusabbnál romantikusabb gesztusokkal igyekeznek kedveskedni a másiknak. Ha nászút előtt állsz (vagy épp a másodikat tervezed), de egyelőre úti cél nélkül, akkor mutatunk 5 olyan helyet, ahol nem kell rettegned a klausztrofóbiától vagy proaktív turisták tömegeitől.

Raja Ampat szigetek

Nászút egy szépséges szigeten? Ez a távoli szigetcsoport Nyugat-Új-Guineában található, avagy a gyönyörű Indonéziában. Szépségét a Maldív-szigetek is megirigyelhetnék, Raja Ampat viszont szerény, és tökéletes küllemével nem dicsekszik. Éppen ezért sikerült megőriznie a tömegek elleni védettségét. Romantikázni például hajóutakon lehet, így tudjátok majd bejárni a szigeteket, felfedezni a korallzátonyokat, na meg persze ünnepelni az új kezdetet.

nászút utasok

Tajvan

Meglepődtél? Akkor jó, mert itt a nem tipikusan nászutas úti céloké a főszerep, és ezek közé tartozik Tajvan is. A kelet-ázsiai szigetország gyönyörű közös programokkal tudja ellátni a fiatal házasokat, legyen szó izzasztó természetjárásról trópusi erdőkben, „kéz a kézben sétákról” kényelmes turista utakon, naplemente utáni vásárlásról éjjeli piacokon vagy elcsendesedésekről misztikus szentélyekben.

Balkán

Hozzánk közeli országok, mégis csak nehezen szánjuk rá magunkat aprólékos felfedezésükre. Kezdd el az életed párjával! Pihenjétek ki fáradalmaitokat a montenegrói Kotorban, aztán merítsetek erőt egy albániai utazásból. Felfrissült aggyal könnyebben fogadjátok majd be Koszovó kolostorainak szépségét, az élményeiteket pedig öblítsétek le naplementével ízesített macedóniai borral.

nászút

Jordánia

Természetimádó és egyben új kultúrák megismerése után szomjazó pároknak egyértelműen Jordánia az ideális mézeshét-színtere. Milyen jó is lesz, együtt menni vigíliára a világhírű Petrában vagy fürdőzni a Holt-tengeren a Nap utolsó sugaraiba takarózva, és a csillagok alatt aludni a Wadi Rum sivatagban.

nászút
nászút

Panama

Amerika legtarkább országa, mégsem tartozik a csilli-villi úti célok közé. A színes programot kezdjétek mondjuk Panamaváros felfedezésével, majd bújjatok el a város zajától a kávéültetvények között vagy a trópusi természet ölén. És még tipikusan képeslapos fényképeket is készíthettek a San Blas szigetcsoport homokos tengerpartján.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top