Connect with us

Hírek

Friss: 3 útvonala marad meg a Wizz Air-nek

Friss: 3 útvonala marad meg a Wizz Air-nek

Az utazási korlátozások szigorítása miatt újra csökken az elérhető Wizz Air járatok száma, a légitársaság jelenleg 3 helyre kínál közvetlen összeköttetést.

Mint arról korábban beszámoltunk, november második felében jöhet el a tényleges mélypont a légi közlekedésben. A járványhelyzet és az egyre szigorúbb korlátozások miatt a napokban több légitársaság is felfüggesztette üzemelését a budapesti útvonalán, vagy drasztikusan csökkentette járatainak a számát. A Wizz Air légitársaság jelenleg 3 helyre kínál közvetlen összeköttetést:

  • London – Lutonra (heti két járat: péntek, vasárnap)
  • Eindhoven (heti két járat: hétfő, péntek)
  • Stockholm (heti egy járat: szombat)

Ezzel gyakorlatilag nullára csökkent a légitársaság forgalma, ugyanakkor a vállalat az airportal.hu-nak nemrégiben arról számolt be, hogy jövő nyárra már ismét teljes kapacitáson működhet a légitársaság.

Friss hírek: Wizz Air

További híreink:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top