Connect with us

Király repjegyek

Király ajánlat: Zágrábból Ausztráliába verhetetlen áron!

Figyelem, ez a cikk nemcsak öt Ausztráliába szóló király repjegyet tartalmaz, hanem Új-Zélandra és Szingapúrba is! Mi a közös bennük – a szuper ár, indulás Zágrábból és ami a legjobb rengeteg időponttal. Melyik úti célpont tartozik nagy álmaid közé? Sydney? Melbourne? Adelaide? Darwin? Vagy Perth? Lehet, hogy mindegy is, hiszen most fél áron repülhetsz Ausztráliába Zágrábból, így bármelyiket választod, biztosan nem rontasz el semmit. Lejjebb megtalálod az időpontokat márciustól januárig! Ne feledd, hogy Zágráb mindössze 3,5 órára fekszik Budapesttől, így nagyon könnyen eljuthatsz a horvát városba és már irány is a kenguruk földje. Ezért ne habozz, és utazz olcsón a Repjegykirállyal.

Zágráb – Adelaide – Zágráb már 157 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

ausztraliaba-5

Zágráb – Darwin – Zágráb már 159 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

ausztraliaba-4

Zágráb – Melbourne – Zágráb már 169 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

ausztraliaba-3

Zágráb – Sydney – Zágráb már 172 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

ausztraliaba-2

Zágráb – Perth – Zágráb már 173 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

ausztraliaba-1

Zágráb – Szingapúr – Zágráb már 93 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

Panoráma Singapuru

Zágráb – Auckland – Zágráb már 169 900 Ft-tól

➡️Foglalj ITT⬅️

auckland


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top