Connect with us

Király repjegyek

WOW! Olcsó repjegy Izlandra, most 28 000 Ft-tól!

Izland az egyik legkáprázatosabb sziget a világon. Az a hely, ahol a legnagyobb kalandorok találkoznak és csak egy ok miatt. Mindenki szemtanúja szeretne lenni ennek a hihetetlen természeti előadásnak. Izland olyan hely, ami mindig is vonzani fogja a turisták még a barátságtalan idő ellenére is. Gejzírek, vulkánok, gleccserek, lagúnák, és ez minden egy helyen. Izland nem egy klasszikus úti célpont, nem műemlékek után kajtatsz, ha nem élmények után! Tapasztald meg az igazi Izlandot most verhetetlen áron. Időpontokat egészen novembertől márciusig találsz. DE időpontjaink között találsz egy rendkívül érdekeset, amit nem szabad kihagyni! Annyit még elárulunk, hogy a Wizz Air légitársasággal, Budapestről indul a járat. Olvass tovább és repülj te is Izlandra.

Repülőjegy Izlandra 28 000 Ft-tól

Budapest – Reykjavik -Budapest

➡➡Időpontok ITT

Legjobb időpont: február 1.-8. között

izland-sarki-feny

reykjawik-izland

Izland az egyik legbarátságosabb ország a világon, a helyiek rendkívül kedvesek és nagyon szívesen csatlakoznak a turistákhoz a helyi sörözőkben. Szeretnél tudni pár érdekességet Izlandról? Az izlandiak hisznek a tündékben, átlagosan minden negyedik évben vulkánkitörésre számíthatunk, a sör 1989-ig illegális volt és nincsenek erdők!

izland-lovak

izlandi-ret

izlandi-vizeses


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top