Connect with us

Király repjegyek

Fantasztikus multi-city repjegyek az Emirates-től már 169 900 Ft-tól

Fantasztikus multi-city repjegyek az Emirates-től már 169 900 Ft-tól

Dubai, Bangkok, Colombo, Maldív-szigetek, Phuket, Hong Kong és Aukland. Megtaláltad a megálmodott nyaralásod úti célját? Vagy talán többel is szemezgetsz? Utazz be több desztinációt a 2016-os év legjobb légitársaságával a főszezonban és még spórolj is. Az Emirates elindította a közkedvelt multi-city repjegyek értékesítését. Ennek köszönhetően egyszerűen utazhatsz Pestről és akár három úti célt is meglátogathatsz, a repjegyért viszont csak egyszer fizetsz! 7 variáns közül választhatsz, de iszkiri foglalni, mert az akció csak vasárnap éjfélig tart!

Dubai és Phuket 169 900 Ft

Budapest – Dubai – Phuket – Budapest

Phuket az Andamán-tenger egyik gyöngyszeme és egy remek nyaralóhely az év nagy részében. Repülj Budapestről, kösd össze phuketi utad egy 2 napos utazással Dubaiba. Az akciós naptárban kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél tölteni Thaiföldön és a visszaúton automatikusan két napot kapsz Dubaiban.

✈Akciós időpontok: 2019 április – december között

Repjegy 169.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai és Bangkok 169 900 Ft

Budapest – Dubai – Bangkok – Budapest

Egy thaiföldi nyaralás mindig jó ötlet, de miért ne kombinálnád egy 2 vagy 3 napos utazással Dubaiba? Repülj Budapestről Bangkokba és tölts el néhány napot Dubaiban. Az akciós naptárban, kiválaszthatod, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön és a visszaúton automatikusan két napot kapsz Dubaiban.

✈Akciós időpontok: 2019 február – december között

Repjegy 169.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai és Srí Lanka 209 900 Ft

Budapest – Dubai – Colombo – Budapest

ESrí Lanka hihetetlen természete, szent templomai és gönyörű partjai garantáltan nem okoznak csalódást, de mi lenne ha ezt a már-már tökéletes nyaralást megspékelnéd egy kétnapos megállóval Dubaiban? Maga a tökély.

✈Akciós időpontok: 2019 február – december között

Repjegy 209.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai, Bangkok és Hong Kong 219 900 Ft

Budapest – Dubai – Bangkok – Hong Kong – Dubai – Budapest

Csak azt kell eldöntened, hogy mennyi időt szeretnél eltölteni Thaiföldön, az oda úton 2-3 napot tölthetsz el Dubaiban és a visszaúton 3 napot az egyik legnyüzsgőbb városban, Hong Kongban. Három legyet egy csapásra, szuper multi-city repjegy kényelmesen Budapestről.

✈Akciós időpontok: 2019 január – november között

Repjegy 219.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai és Maldív-szigetek 224 900 Ft

Budapest – Dubai – Male – Budapest

Egzotikus repjegy elérhető áron. Repülj Budapestről, tölts el 2 napot Dubaiban, te magad döntöd el milyen hosszú ideig szeretnél maradni a Maldív-szigeteken. Kell ennél több? Szerintünk nem!

✈Akciós időpontok: 2019 február – november között

Repjegy 224.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai, Colombo és Maldív-szigetek 244 900 Ft

Budapest – Dubai – Colombo – Male – Budapest

Egzotikus repjegy elérhető áron. Repülj Budapestről, tölts el 2 napot Dubaiban, te magad döntöd el milyen hosszú ideig szeretnél maradni Srí Lankán, majd a visszaúton tölts el 5 gyönyörű napot a forró Maldív-szigeteken.

✈Akciós időpontok: 2019 február – november között

Repjegy 244.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Dubai, Bali és Aukland 449 900 Ft

Budapest – Aukland – Bali –Dubai – Budapest

Budapesti indulás, tetszőleges hosszúságú nyaralás Új-Zélandon, a visszaúton öt nap a lenyűgöző Balin majd 2 vagy 3 napos utazás Dubaiban. Ennél a repülőjegynél te magad választod ki Új-Zéland-i utad hosszát a visszaútra pedig beállítottunk 5 napos kirándulást Balira.

✈Akciós időpontok: 2019 február – november között

Repjegy 449.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Kattintson a megjegyzésre
To Top