Connect with us

Király repjegyek

WOW! Bécsből New York-ba 109 900 Ft-ért!

Szeretnél elutazni New York-ba és a megfelelő alkalomra vártál? Most elérkezett a te időd. Klikkelj a weboldalunkra és válaszd ki a neked megfelelő időpontot, mivel ilyen jó áron utazhatsz novembertől egészen júniusig! Természetesen most is érvényes, aki gyorsabb az olcsóbban repül a Nagy Almába. Így hát ne habozz, foglald le a neked megfelelő időpontot és éld át az adventi New York-ot.

Bécs – New York – Bécs ➡ 109 900 Ft

New York nagyon hálás úti cél. Kiváló télen nyáron, így biztosan elégedett és élményekben gazdag kirándulásod lesz a Nagy Almába. Megtetszett az akciós repjegyünk és már le is foglaltad a neked megfelelő időpontot? Íme néhány látnivaló, amit semmi esetre sem hagyhatsz ki:

Amerikai Természettudományi Múzeum – óriási helyet foglal el a Central Park szomszédságában az a múzuem, amire egy nap biztosan nem lesz elegendő. Interaktív planetáriummal, könyvtárral és természetesen több tudományos területet érintő gyűjteménnyel rendelkezik.

Brooklyn Bridge – a város szimbóluma ami egyetlen turista bakancslistájáról sem hiányozhat. További információkat a Magazinukban találsz a világhírű hídról.

Bronx Zoo – Az USA legnagyobb városi állatkertje. A világ minden pontjáról hoztak ide állatokat.

Természetesen nem maradhat ki: az Empire State Building, Szabadság szobor, Central Park és sorolhatnám még reggelig. Jó utat kívánunk!

new-york

new-york

new-york


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top