Connect with us

Király repjegyek

WOW! Bécsből New York-ba 109 900 Ft-ért!

Szeretnél elutazni New York-ba és a megfelelő alkalomra vártál? Most elérkezett a te időd. Klikkelj a weboldalunkra és válaszd ki a neked megfelelő időpontot, mivel ilyen jó áron utazhatsz novembertől egészen júniusig! Természetesen most is érvényes, aki gyorsabb az olcsóbban repül a Nagy Almába. Így hát ne habozz, foglald le a neked megfelelő időpontot és éld át az adventi New York-ot.

Bécs – New York – Bécs ➡ 109 900 Ft

New York nagyon hálás úti cél. Kiváló télen nyáron, így biztosan elégedett és élményekben gazdag kirándulásod lesz a Nagy Almába. Megtetszett az akciós repjegyünk és már le is foglaltad a neked megfelelő időpontot? Íme néhány látnivaló, amit semmi esetre sem hagyhatsz ki:

Amerikai Természettudományi Múzeum – óriási helyet foglal el a Central Park szomszédságában az a múzuem, amire egy nap biztosan nem lesz elegendő. Interaktív planetáriummal, könyvtárral és természetesen több tudományos területet érintő gyűjteménnyel rendelkezik.

Brooklyn Bridge – a város szimbóluma ami egyetlen turista bakancslistájáról sem hiányozhat. További információkat a Magazinukban találsz a világhírű hídról.

Bronx Zoo – Az USA legnagyobb városi állatkertje. A világ minden pontjáról hoztak ide állatokat.

Természetesen nem maradhat ki: az Empire State Building, Szabadság szobor, Central Park és sorolhatnám még reggelig. Jó utat kívánunk!

new-york

new-york

new-york

Kattintson a megjegyzésre
To Top