Connect with us

Hírek

Wizz Air ÚJ JÁRATOK Magyarországról Isztambulba és Antalyába

Wizz Air ÚJ JÁRATOK Magyarországról Isztambulba és Antalyába

Remek hírek, ugyanis a Wizz Air nem rég jelentette be legújabb járatait. Budapestről Isztambulba, valamint Budapestről és Debrecenből Antalyába fog közlekedni a magyar fapados.

A foglalási rendszerben megjelentek szerint, Budapestről Isztambul fő repterére március 31.-től napi rendszereséggel utazhatunk. Antalya Budapestről május 24-től lesz elérhető heti 3 alkalommal, Debrecenből június 10.-én indul az első járat és heti kétszer közlekednek majd.

Cikkünket hamarosan frissírtjük akciós naptárainkkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top