Connect with us

Hírek

Új járat: hetente kétszer repül szeptembertől a Wizz Air Bécsből Hurghadába

Új járat: hetente kétszer repül szeptembertől a Wizz Air Bécsből Hurghadába

A Wizz Air tovább bővíti járatait Bécsben. A magyar fapados az elmúlt napokban jelentette be legújabb útvonalát, ami a magyar utasok számára is érdekes lehet. 2023. szeptember 25-től Bécsből a népszerű Hurghadába (Egyiptom) fog közlekedni, hetente kétszer, pénteken és hétfőn.

Ennek köszönhetően egyszerűen és olcsón utazhatunk akér egy hosszú hétvégére Egyiptomba.

Akciós repúlőjegy Hurghadába:

Egyiptom lenyűgöző története a civilizáció hajnalára nyúlik vissza, a legrégebbi utazási célpont a világon, így pedig számtalan nyaralási lehetőséget rejt magában. A történelmi nevezetességeken túl a Vörös-tenger partján végighúzódó korallzátonyok, vagy a Szahara végtelen homokdűnéi is mind-mind csodálatos látnivalók, így pedig (ismét csak) elég nehéz volt dönteni, pontosan mi kerüljön fel a 10-es listánkra. De csak sikerült egyezségre jutni magunkkal… Íme hát top 10 érv (a több ezer közül) Egyiptom mellett, avagy miért utazzunk. Tovább a teljes cikkre.

Hurghada, az egykori halászfalu az évek során a magyar turisták kedvencévé is vált és mára már luxus szállodakomplexumairól, megfizethető árairól, a korallzátonyairól és a remek szolgáltatásairól híres. Hurghada élénk üdülőhely az egyiptomi forró ég alatt, nem is csoda, hogy a nyaralni vágyók gyakran válasszák úti célul.

  • búvárkodás
  • snorkeling
  • korallzátonyok
  • exkluzív szállodakomplexumok


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top