Connect with us

Hírek

Új Wizz Air járátok Bécsből: közvetlen járat Bilbaoba és Kuvaitba

Új Wizz Air járátok Bécsből: közvetlen járat Bilbaoba és Kuvaitba

Két új járat jelent meg a Wizz Air kínálatában. A magyar fapados légitársaság heti két alkalommal fog Bécsből Bilbaoba és Kuvaitba repülni. Az első járatok júniusban indulnak.

Bilbaoba hetente kétszer, keddenként és szombatonként utazhatunk majd június 6.-tól. Bécsből reggel 6:25-kor indul a gép, Bilbaoból pedig 9:45-kor van a tervezett indulás.

Kuvaitba június 3.-án indul az első járat és szintén két alkalommal fog közlekedni a Wizz Air, keddenkét és szombatonként. Budapestről 11:35-kor indul a gép, majd 17:45-kor landol Kuvaitban. A Perzsa-öböl partján fekvő monarchiából 18:20-kor indul a gép és 22:50-kor landol Budapesten.

Mindkét járatot az új Airbus A321neo üzemelteti majd.

Cikkünket hamarosan frissítjük az akciós naptárakkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top