Connect with us

Király repjegyek

Wi-Fi jelszavak a világ összes repülőterére egyetlen térképen

Mindenkinek ismerős a helyzet: megérkeztél a reptérre és még van egy kis időd a gép felszállásáig, de nincs internetkapcsolat. Talán ez a térkép meg fogja változtatni az unalmas várakozást az indulási csarnokban. Anil Polat, aki IT biztonsági mérnök és blogger is egyben gyűjti a reptéri Wi-Fi hálózatok jelszavait és megosztja őket a világgal. Csak kattints az alábbi térképre, válaszd ki a konkrét repülőteret és már láthatod is a Wi-Fi jelszavat. Az információkat folyamatosan frissítik az alkalmazásban és egyre több és több új repülőtér kerül fel a térképre.

Ha szivesebben használod telefonodat, talán könnyebb lesz aplikáción keresztül használni a térképet. A WiFox név alatt találod meg:

WiFox iOS ▶ ITT
WiFox Android ▶ ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top