Connect with us

Magazin

Maradj otthon és menj ki. Virtuális természetlátogatás a korona idején

Maradj otthon és menj ki. Virtuális természetlátogatás a korona idején

Túráznál egy kicsit? Esetleg gyönyörködnél a tavaszban? Vagy csak egyszerűen hiányzik az utazás? Bár a falak közül nem viszünk ki, rándulj ma ki velünk rendhagyóan, mégpedig virtuálisan.

A világ virágzó cseresznyefái

Egyetértesz azzal a kijelentésünkkel, hogy a tavaszban az egyik legszebb dolog az, amikor bambán állhatsz egy virágzó gyümölcsfa alatt, és legszívesebben eggyé válnál az illatával? De az idén biztonságosabb, ha csak az ablaküvegen keresztül töltődsz fel vizuális széppel. Vagy például ezen a virtuális túrán, mely a világ legnépszerűbb cseresznyevirágos helyszíneit mutatja be, beleértve a tokiói Meguro River Cherry Blossoms sétányt, a Jean XXIII teret Párizsban és a Queen Elizabeth parkot Vancouverben.

Hawaii Vulkánok Nemzeti Park

A Hawaii Vulkánok Nemzeti Park, vagyis a Hawai’i Volcanoes National Park Hawaii egyik legközkedveltebb helye, természetesen főleg a természetőrültek számára. Ma te is elutazhatsz ide, ezen a linken keresztül. Bejuthatsz így a Nahuku lávabarlangba, de meditálhatsz a gyönyörű kilátás mellett is, mely a parti sziklák peremén állva kínálkozik. Ne felejtsd el lencsevégre kapni. 🙂 További nemzeti parkokat pedig ITT találsz.

A sarki fény

A koronavírus idején nagy népszerűségnek örvendenek a videóhívások és az élő adások. Kattints ide, és a spanok helyett ma este a sarki fénnyel lépj kapcsolatba. A webkamera a kanadai Churchillben van elhelyezve. Az oldal ezenkívül fantasztikus tudományos áttekintést nyújt arról is, hogy pontosan mi is a sarki fény.

Dry Tortugas Nemzeti Park

A Floridában található nemzeti park egyik fő szimbóluma egy 19. századi erőd, bár nagyon sokan a helyi állatvilág csodái miatt látogatják – él itt egy pár különleges madárfaj, valamint a vízi élővilág is különlegességnek számít. Egyébként csak a tengeren keresztül közelíthető meg, úgyhogy ez a virtuális túra már azért is rendkívüli, mert még csónakba se kell ülnöd, hogy odajuss.

Florida partjai

Nyugodtan valld be, hogy te is kimerítőnek találod a semmittevést! Ugorj át a konyhába, készíts magadnak egy friss jeges teát (esetleg dobj össze egy színes koktélt), és irány Florida tengerpartja!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top