Connect with us

Hírek

Veszélyben a Budapest Airport útvonalhálózata?

Veszélyben a Budapest Airport útvonalhálózata?

Ez derült ki a Budapest Airport vezérigazgatójának nyílt leveléből, ahol többek közt nyilatkozott a reptér útvonalhálózatáról és arról is, hogy több beruházást is le fognak állítani a közeljövőben.

Rolf Schnitzler leveléből az is kiderült, hogy egy évvel ezelőtt március 31-én 154 járat indult, ezúttal csak 20, és míg tavaly e napon 45 701 utast kezeltek, most 521-et.

2019-ben több mint 70 úti célba indultak gépek, jelenleg csupán 8 helyre. A járatok többsége mentesítő, amelyek a külföldön rekedt magyarokat szállítják haza, vagy cargo járatok.

Azt is hozzátette, hogy a járvány lecsengésével minél hamarabb fel szeretnék lendíteni az utasforgalmat, amely nemcsak a Budapest Airportnak, de Magyarország gazdaságanak is jelentős segítséget jelentene.

A reptér továbbra is nyitva marad, valamint a vezérigazgató azt is kijelentette, hogy a Budapest Airport stabil lábakon áll.

Rolf Schnitzler vezérigazgató levelének teljes szövegét ITT találod.

Képek forrása: bud.hu


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top