Connect with us

Király repjegyek

Velence agusztusban repjeggyel, remek szállással 58 190 Ft-ért

A történelmi épületeknek és a gyönyörű csatornáknak köszönhetően Velence Olaszország egyik leghíresebb látnivalója. A vízen fekvő város 117 kis szigetből áll, amelyeket csatornák választanak el és hidak kötnek össze. Velencében érdemes korán kelni és nekivágni a leghíresebb látnivalókat, meglehet, hogy a Szent Márk téren csak te leszel és a galambok. A városban, mint úgy általában csak jókat lehet enni. Az olasz konyha Velencében sem okoz csalódást! De ha Velence, akkor Cicchetti, ami végül is a spanyol tapas olasz megfelelője. Az apró falatokat tengergyümölcseivel töltik meg. Ha már jól laktál es bejártad a látnivalókat, akkor jöhet a hűsítő gelato ;). Utazz nyáron Velencébe – 5 napos utazás, retúrjeggyel, illetékkel remek szállással 58 190 Ft-ért.

Példa dátum: augusztus 4-8

Retúrjegy Velencébe 1 főre 20.190 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Szállás Da Sara a Rialto hídtól 5 percnyi sétára 

Szállás 2 főre 75 990 Ft-ért     FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top