Connect with us

Király repjegyek

VEGAS közvetlen járat Frankfurtból 74.200 Ft-tól

VEGAS közvetlen járat Frankfurtból 74.200 Ft-tól

AZ AKCIÓ VÉGET ÉRT!

Advertisement

Frankfurti indulással közvetlen járat Las Vegasba Lufthansa/SunExpressel! Nem hisszük, hogy sokáig elérhető lesz, szóval nem árt sietni. Retúr repjegy Frankfurtból (Németország) – Las Vegasba (USA/Nevada) most csak 229€.

Itt az ideje saját bőrödön érezni Vegas varázsát, sétálni a neonfényekkel borított utcákon, próbára tenni a szerencséd valamelyik legendás kaszinóban, és ki tudja, talán még a repjegy árát is visszanyered 😀

Példa időpontok:

???? Október 29. – November 5. ▶

???? Október 29. – November 12. ▶

???? November 19. – November 26. ▶

???? November 19. – December 3. ▶

???? December 10. – December 17. ▶

???? December 10. – December 24. ▶

???? December 17. – December 31. ▶

???? December 24. – December 31. ▶

???? December 24. – Január 7. ▶

???? Január 14. – Január 21. ▶

???? Február 11. – Február 18. ▶

???? Február 11. – Február 25. ▶

???? Február 25. – Március 10. ▶

???? Március 3. – Március 10. ▶


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre
To Top