Connect with us

Király repjegyek

VAU!! Nagyon olcsó Bali Prágából, már 114 000 Ft-tól!

VAU!! Nagyon olcsó Bali Prágából, már 114 000 Ft-tól!

Láttad már az Eiffel tornyot? Jártál már Londonban a London Eye-on? Mi hiányzik még a bakancslistádról, talán egy kis egzotika decemberben? Na jó, nem húzzuk tovább az időt, a lélegzetelállítóan gyönyörű Baliról van szó. Bár egyesek azt állítják, hogy túlzsúfolt és rengeteg a turista, mások szerint ez volt az egyik legjobb élményük. Bali jogosan ismert, nemcsak az Ízek, imák szerelmek c. filmből. Bali megérdemli a figyelmet, a legtöbb ember TOP10-es listáján megtalálható, és most tudunk még egy okot miért érdemes Balira utazni. Nem más, mint szuper repjegy december 13.-i indulással! Ha még nincs meg a karácsonyi ajándékot, akkor ne is gondolkodj tovább és vásárold meg repjegyed!

Prága – Denpasar Bali – Prága most 114 000 Ft-tól

➡➡Szuper olcsó repjegy Balira ITT

Ne feledd: oda út 2016 december 13. – vissza út december 28.

bali-kaja

bali-muemlek

bali-homokos-part

bali-bohochal


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top