Connect with us

Király repjegyek

Várjunk csak?! Madagaszkár Bécsből 181 900 Ft-ért?

Várjunk csak?! Madagaszkár Bécsből 181 900 Ft-ért?

A közkedvelt Air France légitársaság kitűnő repülőjegyet kínál az egzotikus Madagaszkárra. Bécsből 181 900 Ft-ért repülhetsz, ami kivételes árnak mondható az egzotikus szigetre. Sőt, szuper dátumok közül választhatsz: márciustól egészen decemberig. A repjegy ára tartalmazza a 23 kg-os poggyászt és egy gyors átszállást Párizsban. Az Air France-nak kiváló a turista osztálya, remek fedélzeti szolgáltatást kínál és multimédiás szórakoztató rendszerük is pazar.

Repjegy 181.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Bejárni a szigetet nem egyszerű. Egyedül megoldani az utazást költséges lehet és az esős időszak során rengeteg útvonal járhatatlanná válik. De egy kis tervezéssel mindent meg lehet oldani, az egyik legérdekesebb szigeten találod magad. Esőerdők, sivatagok, hatalmas hegyek és korallzátonyok – és ez mind egy helyen.

Kinek ajánljuk?

Egyértelműen a természet szerelmeseinek, mert itt olyan állatfajokkal találkozhatsz, mint sehol máshol a világon.

Mit kínál a sziget?

Az egyik legajánlottabb program a makimajmok megfigyelése, Andasibe-Mantadia nemzeti park párás erdőjében túrázva több tucat makival találkozhatsz.

Melyik a legszebb strand?

Madagaszkár befutója valószínűleg az Ile aux Nattes lesz.

Mikor utazzunk?

A legjobb idő az október, ilyenkor virágoznak az orchideák és a zsakarandák.

Hol szálljunk meg?

Ha nem épp luxushotelben szeretnél megszállni, akkor ajánljuk a Natiora Green Lodge apartmanokat.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top