Connect with us

Király repjegyek

Valóra vált álom! Seychelle-szigetek 154 900 Ft-ért!

Csukd be a szemed. És csak hallgasd, a trópusi szelet, ahogy játszik a hajaddal és a hullámok moraját. Negyven fok és egy másodperc alatt aranybárnára sülsz le. A Seychelle-szigetek a tökéletes egzotika szinonimája, az a valódi giccses egzotika, amelyet gyakran csak katalógusokban látunk. Ez a földi paradicsom már régóta nem csak a leggazdagabbak célállomása, a Seychelle-szigetek nagyon megfizethető úti céllá váltak. Nem hiszed? Nézd meg a következő repjegyet!

✔British Airways ✔rövid átszállás ✔23kg poggyász ✔Időpontok: 2019 május – június között

BUDAPEST – MAHE – BUDAPEST 154.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Vasco de Gama volt minden idők egyik legjelentősebb felfedezője. Elkövetett azonban egy hibát, bár a Seychelle-szigeteket körbehajózta, soha sem vette őket észre. Ezt az egzotikus szigetet a békés természetével és érdekes lekerekített szikláival csak a 18. században fedezték fel.

Ma ezek a szigetek ugyanolyan gyönyörűek, mint négyszáz évvel ezelőtt. Da Gama hibájából mindannyian tanultak és a Seychelle-szigeteket hozzáírták az áhított úti célok listájára.

A szigeteken féltve őrzik a lélegzetelállító természeti csodákat, mint pl. a korallok. Ezért úgy fogod magad érezni, mint egy boldog hajótörött.

Mi a helyzet az időjárással? A Seychelle-szigetekre az ún. passzátszelek a tipikusak. Október és április között meleg és párás levegő áramlik északnyugatról, májustól szeptemberig, hidegebb és szárazabb szél délkeletről. Az átmeneti időszakokban nincs szél. Eső egész év folyamán előfordul, de csak rövid záporok. A hőmérséklet 28-30 °C között mozog egész évben.

Érintetlen strandok, tökéletes kikapcsolódás, csodálatos természet és kiváló ételek. Szóval indulunk?

Retúr repülőjegy Budapestről 154 900 Ft-ért

✔British Airways ✔rövid átszállás ✔23kg poggyász ✔Időpontok: 2019 május – június között

BUDAPEST – MAHE – BUDAPEST 154.900 Ft    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top