Connect with us

Király repjegyek

Valencia Bécsből januárban 13.935 Ft-tól

Valencia Bécsből januárban 13.935 Ft-tól

Bár Valencia kevésbé ismert, mint Barcelona vagy Madrid, ez senkit ne szomorítson el, ugyanis pont ez egyik nagy előnye is. A spanyol városban sokkal kevesebb turista és a szállások is olcsóbbak. És a mi a legjobb, hogy most Valenciába akciós áron foglalhatsz bécsi indulással!

Advertisement

Valencia Bécsből: 13 935 Ft-tól

Példa dátum: január 22 – 26

Bécs Közv. járat Valencia Közv. járat Bécs
13 935 Ft-tól Foglalj

Van itt minden, ami a felhőtlen kikapcsolódást garantálja. Homokos tengerpart, hosszú tengerparti sétányok, felejthetetlen éjszakai élet, ultramodern és történelmi épületek, finom ételek, és természetesen foci stadion is!

Valencia kellemes csalódást fog okozni. A város nagyon szép, tiszta és nagyon jó a közbiztonsága is. Ami valljuk be, nem utolsó szempont, ha nyugalmas utazásra vágyunk. Utcákat hangulatossá teszik a mindenhol fellelhető narancsfák és egyéb citrusfák.

Első utad vezessen a művészetek és tudományok városába. A sci-fi-be illő épület komplexumot Santiago Calatrava tervezte. Ha inkább a történelmi műemlékek megszállotja vagy, akkor inkább járd be a Selyembörzét. Európa egyik legszebb és legfontosabb gótikus épületeként ismer és 1996 óta az UNESCO Világörökség része.

Valencia tengerpartja kb. fél órányi buszozásra van a városközponttól. A hosszú, homokos part igencsak felkapott és a legjobb nagyvárosi tengerpartok közé sorolják egész Európában. Ha úgy érzed, hogy még maradt elegendő időd és energiád, akkor tervezz be egy madridi kiruccanást is.

További hasznos információk utazásodhoz:

Miért fontos biztosítást kötni és mikor nem lehet sztornózni a repjegyet?

“Gyakran utazom és soha nem volt gond.” Ez az egyik legnépszerűbb érv, ha a repjegybiztosítás kerül szóba. Az utazás során szerzett tapasztalatainknak köszönhetően egyhangúan mondunk IGENT a biztosításra. Nem paranoiából, hanem a mindennapi élet kiszámíthatatlansága miatt.

A Pelikán 2 típusú biztosítással rendelkezik:

1. Sztornó biztosítás

Amennyiben repülőjegyedhez Sztornó biztosítást vásárolsz, úgy azt a repülőjegy sztornójára használhatod fel. Például, ha az utasok egyike komoly okból (a biztosítási feltételeknek megfelelően, betegség, elbocsátás, háztűz) miatt nem tud a járattal utazni.

2. Komplex biztosítás

Ez magába foglalja a sztornó- és a kiegészítő biztosításokat, például a külföldi egészségügyi költségek megtérítését, poggyászbiztosítást, keresési és mentési biztosítást, balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást és szolgáltatási segítséget. Ami a repjegyek törlését illeti, az ilyen típusú biztosítás esetében más okok miatt is járhat a kártérítés, nemcsak egészségügyi okok miatt.

Kattintson a megjegyzésre
To Top