Connect with us

Király repjegyek

Valencia Bécsből januárban 13.935 Ft-tól

Valencia Bécsből januárban 13.935 Ft-tól

Bár Valencia kevésbé ismert, mint Barcelona vagy Madrid, ez senkit ne szomorítson el, ugyanis pont ez egyik nagy előnye is. A spanyol városban sokkal kevesebb turista és a szállások is olcsóbbak. És a mi a legjobb, hogy most Valenciába akciós áron foglalhatsz bécsi indulással!

Advertisement

Valencia Bécsből: 13 935 Ft-tól

Példa dátum: január 22 – 26

Bécs Közv. járat Valencia Közv. járat Bécs
13 935 Ft-tól Foglalj

Van itt minden, ami a felhőtlen kikapcsolódást garantálja. Homokos tengerpart, hosszú tengerparti sétányok, felejthetetlen éjszakai élet, ultramodern és történelmi épületek, finom ételek, és természetesen foci stadion is!

Valencia kellemes csalódást fog okozni. A város nagyon szép, tiszta és nagyon jó a közbiztonsága is. Ami valljuk be, nem utolsó szempont, ha nyugalmas utazásra vágyunk. Utcákat hangulatossá teszik a mindenhol fellelhető narancsfák és egyéb citrusfák.

Első utad vezessen a művészetek és tudományok városába. A sci-fi-be illő épület komplexumot Santiago Calatrava tervezte. Ha inkább a történelmi műemlékek megszállotja vagy, akkor inkább járd be a Selyembörzét. Európa egyik legszebb és legfontosabb gótikus épületeként ismer és 1996 óta az UNESCO Világörökség része.

Valencia tengerpartja kb. fél órányi buszozásra van a városközponttól. A hosszú, homokos part igencsak felkapott és a legjobb nagyvárosi tengerpartok közé sorolják egész Európában. Ha úgy érzed, hogy még maradt elegendő időd és energiád, akkor tervezz be egy madridi kiruccanást is.

További hasznos információk utazásodhoz:

Miért fontos biztosítást kötni és mikor nem lehet sztornózni a repjegyet?

“Gyakran utazom és soha nem volt gond.” Ez az egyik legnépszerűbb érv, ha a repjegybiztosítás kerül szóba. Az utazás során szerzett tapasztalatainknak köszönhetően egyhangúan mondunk IGENT a biztosításra. Nem paranoiából, hanem a mindennapi élet kiszámíthatatlansága miatt.

A Pelikán 2 típusú biztosítással rendelkezik:

1. Sztornó biztosítás

Amennyiben repülőjegyedhez Sztornó biztosítást vásárolsz, úgy azt a repülőjegy sztornójára használhatod fel. Például, ha az utasok egyike komoly okból (a biztosítási feltételeknek megfelelően, betegség, elbocsátás, háztűz) miatt nem tud a járattal utazni.

2. Komplex biztosítás

Ez magába foglalja a sztornó- és a kiegészítő biztosításokat, például a külföldi egészségügyi költségek megtérítését, poggyászbiztosítást, keresési és mentési biztosítást, balesetbiztosítást, felelősségbiztosítást és szolgáltatási segítséget. Ami a repjegyek törlését illeti, az ilyen típusú biztosítás esetében más okok miatt is járhat a kártérítés, nemcsak egészségügyi okok miatt.

Kattintson a megjegyzésre

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Hosszú hétvége Prágában már 18 435 Ft-tól https://t.co/JmsYi6EPl6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 53 perc
Utazz a zöld zónába: Spanyolország repjegyek 11 070 Ft-tól! https://t.co/wpIZzFVZpIMennyi ideje jött ki ez a hír? 18 óra
Ciprusra utazók figyelmébe: a beutazás feltételeiről! https://t.co/XJ3G9q8doIMennyi ideje jött ki ez a hír? 22 óra
NAP AJÁNLATA: Nyaralj a ciprusi tengerparton 75 900 Ft-tól! https://t.co/qAZdJpgRR2Mennyi ideje jött ki ez a hír? 22 óra
Magyarország szigorítja az országba történő belépés szabályait! https://t.co/1f4J8Noj1MMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Törökországban nyaralnál? Megteheted! Július 15-től újra repül Budapestre a Turkish! https://t.co/OuhvwMdukkMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Egyedülálló olasz kincsek elsőrangú utazási csomagokban! https://t.co/Ic0NXAABhzMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
NAP AJÁNLATA: Kikapcsolódás a felhők között 35 900 Ft-tól https://t.co/tlKQIDk9VZMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Friss: július 16-tól újra repül Budapest és London között a British Airways! https://t.co/tj5swD3koSMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Görög repjegyek a főszezonban most 9 900 Ft-tól! https://t.co/OQhutUSAk6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top