Connect with us

Király repjegyek

Valencia Bécsből szeptemberben 24 105 Ft-tól

Valencia Bécsből szeptemberben 24 105 Ft-tól

Bár Valencia kevésbé ismert, mint Barcelona vagy Madrid, ez senkit ne szomorítson el, ugyanis pont ez egyik nagy előnye is. A spanyol városban sokkal kevesebb turista és a szállások is olcsóbbak. És a mi a legjobb, hogy most Valenciába akciós áron foglalhatsz bécsi indulással!

Valencia Bécsből: 24 105 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 23 – 27

Bécs Közv. járat Valencia Közv. járat Bécs
24.105 Ft-tól Foglalj

Van itt minden, ami a felhőtlen kikapcsolódást garantálja. Homokos tengerpart, hosszú tengerparti sétányok, felejthetetlen éjszakai élet, ultramodern és történelmi épületek, finom ételek, és természetesen foci stadion is!

Valencia kellemes csalódást fog okozni. A város nagyon szép, tiszta és nagyon jó a közbiztonsága is. Ami valljuk be, nem utolsó szempont, ha nyugalmas utazásra vágyunk. Utcákat hangulatossá teszik a mindenhol fellelhető narancsfák és egyéb citrusfák.

Első utad vezessen a művészetek és tudományok városába. A sci-fi-be illő épület komplexumot Santiago Calatrava tervezte. Ha inkább a történelmi műemlékek megszállotja vagy, akkor inkább járd be a Selyembörzét. Európa egyik legszebb és legfontosabb gótikus épületeként ismer és 1996 óta az UNESCO Világörökség része.

Valencia tengerpartja kb. fél órányi buszozásra van a városközponttól. A hosszú, homokos part igencsak felkapott és a legjobb nagyvárosi tengerpartok közé sorolják egész Európában. Ha úgy érzed, hogy még maradt elegendő időd és energiád, akkor tervezz be egy madridi kiruccanást is.

Kattintson a megjegyzésre
To Top