Connect with us

Király repjegyek

Utolsó helyek! Maldív-szigetek Bécsből 145 900 Ft

Maldív-szigetek a fő szezonban 150 000 Ft alatt? Csak a pontosság kedvéért most 145 900 Ft-ért vásárolhatsz retúr repjegyet. Ilyen ajánlatot nem látni gyakran, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az első osztályú Etihad légitársasággal repülhetsz. Számtalan jó időpontot találsz, egészen novembertől júliusig. Nincs más hátra, mint lefoglalni a neked megfelelő repjegyet, hisz ilyen olcsón ritkán juthatsz el főszezonban az egzotikus Maldív-szigetekre.

✈Bécs – ✈Male – ✈Bécs

Válassz az időpontok közül

Maldív-szigetek: Utazás a paradicsomba

Egyedülálló luxus, lenyűgöző fehér homokos strandok és csodálatos vízi világ. Erre a vakációdra egész életeden át emlékezni fogsz.

maldiv-szigetek-haziko-a-vizen

Időjárás a Maldív-szigeteken

Egész évben nagyon kellemes időjárásban lehet részed. Végtére is, a leghidegebb hónap a január és az állandó hőmérséklet 27°C fok körül mozog. A legmelegebb hónap viszont a március, amikor kellemes 29°C fokos időjárásra számíthatunk. Ami a vízhőmérsékletét illeti, márciusban és áprilisban a legmelegebb, amikor is 30°C fok körül mozog.

maldivv-szigetek-repulo

Mi teszi ezt a helyet ilyen varázslatossá? Főleg a strandok, sehol máshol nem találsz ilyen gyönyörű partokat és ilyen azúrkék tengert.

papagaj

Aggódsz a szállás miatt? Nem kell félned, itt is találsz luxus szállásokat, de ugyanúgy olcsóbb megoldásokat is. Próbáld ki az Airbnb-t.

maldivv-szigetek-hazikok

Gyönyörű és lenyűgöző víz alatti világ, flóra és fauna. Ez a földi paradicsom évente vonzza ide a búvárokat.

maldivv-szigetek-teknos

maldivv-sziget-csoport

 

 

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top