Connect with us

Király repjegyek

Európán belül utazni mindig jó ötlet! Íme 10 olcsó repjegy

Azt kérdezed miért pont Európán belül? Miért nem megyünk egy kicsit távolabb? Mert Európában a történelem szinte a levegőben van – a civilizációnak már jó ideje jelen van az öreg kontinensen, amit az építészet is bizonyít. Akár több ezer éves remekműveket csodálhatsz meg, amelyek különböző stílusokban épültek. Mert kegyetlenül finom – gondolva a francia sajtokra, a német sült kolbászra vagy egy hűtött sörre, esetleg egy ropogós olasz pizzára. Hihetetlen gasztronómiai élményekben lehet részed! Mert vitathatatlanul gyönyörű – az európai nagyvárosok mellett a természet sem elhanyagolható, főleg azoknak, akik imádják a friss levegőt. És a kultúra? Európa az otthona a világ legszebb színházainak, múzeumainak és galériáinak. Még azokat is magával ragadja, akik nem igazán művészet szerelmesei.

Utazz olcsón Európán belül:

Budapest – Nürnberg – Budapest ➡️már 9 178 Ft-tól

Példa dátum: március 23-25

nurnber-kilatas-1

Budapest – Velence – Budapest ➡️már 10 998 Ft-tól

Példa dátum: május 12-17

olcso-velence

Budapest – Berlin – Budapest ➡️már 12 238 Ft-tól

Példa dátum: május 4-7

berlin

Budapest – Stockholm – Budapest ➡️már 14 480 Ft-tól

Példa dátum: március 28-30

stockholm

Budapest – Koppenhága – Budapest ➡️már 15 336 Ft-tól

Példa dátum: március 22-25

koppenhaga

Budapest – Milánó – Budapest ➡️már 17 808 Ft-tól

Példa dátum: június 10-14

Miláno

Budapest – Bologna – Budapest ➡️már 21 480 Ft-tól

Példa dátum: június 7-11

bologna

Budapest – Párizs – Budapest ➡️már 21 798 Ft-tól

Példa dátum: június 9-14

Pariz 1

Budapest – London – Budapest ➡️már 23 608 Ft-tól

Példa dátum: június 7-12

Londýnske oko

Budapest – Róma – Budapest ➡️már 25 608 Ft-tól

Példa dátum: május 19-24

RIm2

További akciós repjegyek ➡️ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top