Connect with us

Hírek

Utazás Portugáliába: december 1-től negatív teszt szükséges

Utazás Portugáliába: december 1-től negatív teszt szükséges

Portugáliában majdnem 90%-os a beoltottság, de a fertőzések növekedése miatt változnak a belépési feltételek. Minden utasnak negatív teszttel kell igazolnia magát az érkezés után, beleértve a beoltottakat is. Továbbá, december 1-től csak teszttel lehet bejutani az éjszakai klubokba, bárokba és a nagy eseményekre is.

Advertisement

Regisztráció beutazás előtt

Indulás előtt minden utas kötelező kitölteni a Passenger Locator Card regisztrációs űrlapot, javasoljuk a légitársaságok utasításainak betartását is.

Hogyan utazhatnak a gyerekek?

Portugália szárazföldi területére történő beutazáshoz minden 12. életévét betöltött személynek negatív teszteredményt kell felmutatnia. Ugyanez a feltétel vonatkozik az Azori-szigetekre is, Madeirára 11. éves kortól kér tesztet.

A beoltott személyek sem kivételek

A COVID-19 ellen beoltott személyek nem mentesülnek a negatív teszt és a karantén kötelezettsége alól.

A teljes védettséget igazolni kell az uniós digitális Covid-igazolással, valamint csak az EMA által jóváhagyott vakcinákat fogadják el.

Feltételek azoknak, akik átestek a koronavíruson

Azok a személyek sem mentesülnek a negatív teszt bemutatása alól, akik az elmúlt 180 napnál nem régebben estek át a COVID-19-en.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Utazz Budapestről Dubajba a flydubai-jal most 99 900 Ft-ért https://t.co/JdqQUr35lXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Február 1-től újra a Test & Go programon belül utazhatunk Thaiföldre https://t.co/WcV00aqHTaMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Utazás Dubaiba: ezek a jelenlegi belépési feltételek https://t.co/eOT528NMDwMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Rodosz májusban! Foglalj most 28 290 Ft-tól https://t.co/rIe8IhQlOTMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Málaga áprilisban most akár 12 410 Ft-tól! (Bécsből) https://t.co/ACyjJf6WgLMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates és más légitársaságok is felfüggesztették egyes amerikai járataikat az 5G-bevezetés miatt https://t.co/YIocQsiL5FMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates légiutas-kísérője ismét a világ legmagasabb épületének tetején áll. https://t.co/ORoo9DHpVkMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
4 nap Santanderben repjeggyel és szállással 23 485 Ft-tól https://t.co/pwvnf8Y0TMMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mexikó eltörölte az online űrlap kitöltését https://t.co/QkLTWSVoZLMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mallorca Bécsből februárban most 8 400 Ft-tól! https://t.co/JpPo5n0XqZMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top