Connect with us

Hírek

Utazás Máltára: április 11-től elegendő egy oltás vagy teszt

Utazás Máltára: április 11-től elegendő egy oltás vagy teszt

Április 11-től ismét elegendő egy negatív PCR-teszt vagy felgyógyulási igazolás a Máltára való belépéshez. Erről közleményében a Máltai Turisztikai Hatóság tájékoztatott.

Chris Fearne máltai miniszterelnök-helyettes és egészségügyi miniszter arról tájékoztatott, hogy a máltai lakosság többsége felvette a harmadik oltást. Ennek köszönhetően az egészségügyi hatóságok követhetik az enyhítésére irányuló tervet, beleértve a szigetekre való szigoró belépési feltételek enyhítését is.

2022. április 11-től, hétfőtől a piros jelzésű országokból érkező turisták oltási igazolással, negatív PCR-teszt (az érkezés előtt 72 órával elvégzett) vagy COVID-19 gyógyulási igazolás bemutatásával léphetnek be Máltára.

Emellett, a máltai miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy 2022. április 10-től már nem kell védőoltás a tömegrendezvényekre.

ÁPRILIS 11-ig érvényes: Máltára csak a Máltán, az EU-ban vagy az Egyesült Királyságban kiállított oltási bizonyítvánnyal rendelkező beoltott személyek utazhatnak, beleértve a 12 éven felüli gyermekeket is. A nem oltott utasok 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel utazatnak Máltára, ezt követően 14 napos karanténba kell vonulniuk a máltai hatóságok által kijelölt szállodákban, saját költségükön.

Akciós repjegyek Máltára:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top