Connect with us

Hírek

Utazás Máltára: április 11-től elegendő egy oltás vagy teszt

Utazás Máltára: április 11-től elegendő egy oltás vagy teszt

Április 11-től ismét elegendő egy negatív PCR-teszt vagy felgyógyulási igazolás a Máltára való belépéshez. Erről közleményében a Máltai Turisztikai Hatóság tájékoztatott.

Chris Fearne máltai miniszterelnök-helyettes és egészségügyi miniszter arról tájékoztatott, hogy a máltai lakosság többsége felvette a harmadik oltást. Ennek köszönhetően az egészségügyi hatóságok követhetik az enyhítésére irányuló tervet, beleértve a szigetekre való szigoró belépési feltételek enyhítését is.

2022. április 11-től, hétfőtől a piros jelzésű országokból érkező turisták oltási igazolással, negatív PCR-teszt (az érkezés előtt 72 órával elvégzett) vagy COVID-19 gyógyulási igazolás bemutatásával léphetnek be Máltára.

Emellett, a máltai miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy 2022. április 10-től már nem kell védőoltás a tömegrendezvényekre.

ÁPRILIS 11-ig érvényes: Máltára csak a Máltán, az EU-ban vagy az Egyesült Királyságban kiállított oltási bizonyítvánnyal rendelkező beoltott személyek utazhatnak, beleértve a 12 éven felüli gyermekeket is. A nem oltott utasok 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel utazatnak Máltára, ezt követően 14 napos karanténba kell vonulniuk a máltai hatóságok által kijelölt szállodákban, saját költségükön.

Akciós repjegyek Máltára:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Kappadókia, léggömbözés török módra https://t.co/ZTxJuVqb8KMennyi ideje jött ki ez a hír? 21 óra
Válaszd ki, melyik Kanári-sziget a leginkább neked való! https://t.co/yHtfHCWZ9sMennyi ideje jött ki ez a hír? 23 óra
10 élmény, amit nem hagyhatsz ki Gran Canarián https://t.co/pTHWJgbjFJMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
HO-HO-HOOO! Mikulás napi HAPPY HOUR – wellness hétvégék 5000 forinttal olcsóbban https://t.co/JnfJMzVdOuMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Indonéziában egy év börtön járhat a házasságon kívüli szexért, a szabály a külföldiekre is vonatkozni fog https://t.co/qmIW6YbKOIMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Mallorca télen is csodálatos úti cél. Megmutatjuk, miért! https://t.co/wbP2yjKBdjMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Sharm el Sheikh: 8 programlehetőség, amellyel te is kedvet kapsz hozzá! https://t.co/4Rg2GvCSYOMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
A téli Izland 13 tüneményes ajándéka https://t.co/LaZUsf5hsZMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Abu Dhabi a főszezonban most csak 68 950 Ft-tól https://t.co/mzthoCYThJMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Irány a török Dalaman Pozsonyból most 14 895 Ft-tól! https://t.co/jffiQrO2zSMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top