Connect with us

Hírek

Debrecen–München: a Lufthansa járata újra elérhető lesz

Debrecen–München: a Lufthansa járata újra elérhető lesz

Újraindítja járatait a Lufthansa a Debrecen–München közötti útvonalán 2020. október 26-tól. A légitársaság a koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltette járatát.

Szigorú szabályok betartása mellett újraindul a Lufthansa Debrecen–München között közlekedő járata. A légitársaság gépei hetente három alkalommal közlekednek majd a két város között. Az első járat október 26-án reggel 9 óra 20 perckor érkezik meg a debreceni repülőtérre, majd 10 órakor indul vissza Münchenbe.

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden óvintézkedést megtesz a járvány elleni védekezés érdekében. A terminálépület egész területén, a teljes várakozási idő alatt kötelező a szájat és orrot is eltakaró maszk viselése. Folyamatos a fertőtlenítés az utasmozgás által érintett területeken is, valamint bővített darabszámban állnak rendelkezésre érintésmentes kézfertőtlenítők.

Lufthansa, Debrecen–München

A Lufthansa járatain szintén kötelező a maszk viselése, de a levegő minden alkalommal átmegy a HEPA-szűrőberendezésen is, amely képes a benne lévő, szálló részecskék, baktériumok, vírusok több mint 99 százalékának kiszűrésére.

(Forrás: Airportal.hu)

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top