Connect with us

Király repjegyek

ÚJDONSÁG! Repjegy Kubába 153 900 Ft-ért!

A szivarok, a salsa és a gyönyörű tengerpartok hazája. Talán egy ország sem olyan egyedi, mint Kuba a színeivel és a kedves helyiekkel, van benne valami furcsa, megfoghatatlan, de a romos épületek mégis elvarázsolnak mindenkit. Ha egy felejthetetlen élményre vágysz, akkor Kuba számodra megfelelő lesz és biztosan nem okoz majd csalódást. Csak, hogy fokozzuk a hangulatot a szivarok hazájába a Turkish Airlines-szal juthatsz el, valamint budapesti indulásról van szó. *Az akció limitált, ezért foglalj gyorsan, hogy ne maradj le semmiről.

Repjegy Kubába 153 900 Ft-ért!

Budapest – Havanna – Budapest

➡️Időpontok itt

kuba2

kuba3

kuba4


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top