Connect with us

Hírek

ÚJDONSÁG: Abu Dhabi és Dubaj között expressz busz közlekedik

ÚJDONSÁG: Abu Dhabi és Dubaj között expressz busz közlekedik

Mostantól sokkal könnyebben utzhatunk Abu Dhabi és Dubaj repterei közötti. Hisz Abu Dhabi nem rég indította útjára az AUH Express nevű ingajáratot, amely összeköti a két metropoliszt. Az AUH Express mostantól 2022. december 31-ig folyamatosan, azaz a nap 24 órájában üzemel.

Az Egyesült Arab Emírségek hírügynöksége arról számolt be, hogy a busz jelenleg csak a Wizz Air utasai számára érhető el és a szolgáltatás teljesen ingyenes. Ezt a vonalat azoknak az utasoknak hozták létre, akik Abu Dhabiba repülnek, és a következő úti céljuk Dubaj.

A buszjárat az Abu Dhabi nemzetközi repülőtér 1-es, 2-es és 3-as terminálját köti össze a dubaji Ibn Battuta buszpályaudvarral.

Mennyibe fog kerülni egy buszjegy? Az AUH Express shuttle szolgáltatás díja 35 DHS (kb. 4 000 forint) lesz.

Az összeköttetést az Abu Dhabin keresztül utazó Dubajba tartó utasok számára hozták létre.

Akciós repjegyek Abu Dhabiba és Dubajba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top