Connect with us

Király repjegyek

Austrian Airlines: Los Angeles közvetlen járat Bécsből 229 900 Ft-ért

Austrian Airlines: Los Angeles közvetlen járat Bécsből 229 900 Ft-ért

Malibu, Santa Monica-öböl, Venice Beach, Playa del Rey. Ez csak töredéke annak, amit Los Angeles kínál! Te is kedvet kaptál Kaliforniához? Szuper! Nézd meg az Austrian Airlines közvetlen járatát bécsi indulással. Időpontokat nyárra és őszre is találsz, valamint a repjegy ára tartalmazza a 8 kg-os kézipoggyászt.

Olcsó repjegy Los Angelesbe:

  • Honnan? Közvetlen járat Bécsből
  • Kivel? Austrian Airlines
  • Mikor? 2023. augusztus – október
  • Mit tartalmaz az ár? Retúr repjegy, minden illeték, kézipoggyász

Miért utazz az USA-ba az Austrian légitársasággal?

Bár a Budapest Bécs közötti járat egyelőre nem közlekedik, Bécs még mindig kiváló alternatíva a magyarok számára is. Az osztrák fővárosból heti 5 és 4 alkalommal indulnak járatok Los Angelesbe, így mondanunk sem kell, hogy rengeteg időpont közül választhatsz.

A koronavírus többek között arra kényszerítette a légitársaságokat, hogy töröljék a már megszokott fedélzeti szolgáltatásaikat turista- vagy üzleti osztályaikon. Az Austrian Airlines Bécs – Los Angeles – Bécs repjegy ára (167 900 Ft) az online check-in mellett, a fedélzeti ellátást és 2 kézipoggyászt (összesen 10 kg-ig) is tartalmaz. Az osztrák légitársaság már turistaosztályon is kiváló szolgáltatásokat nyújt a fedélzeten – legyen szó étkezésről vagy multimédiás rendszerükről.

Az ergonomikus ülések egyedülálló relaxációs funkciójukkal nagyobb kényelmet biztosítanak a hosszú távú járatokon, sőt közvetlenül az indulás előtt, online foglalhatsz helyet. A repülés során két DO & CO menü közül választhatsz és felszállás után a légi-utas kísérők finom snackeket szolgálnak fel turista osztályon is. Reggeli leszállás esetén, egy finom reggelivel vagy uzsonnával indíthatod a napot. Természetesen, külőnféle italokből választhatsz utazásod során.

Az Austrian Airlines kiváló multimédiás szórakoztató rendszere elfeledteti a véget nem érő perceket a levegőben. 400 órányi film és TV műsorok felnőtteknek, gyerekeknek és fiatalok számára is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top