Connect with us

Király repjegyek

Trópusi paradicsom! Új-Kaledónia Párizsból 249.900 Ft-tól

Új-Kaledónia gyönyörű lagúnája a kék, a zöld és a türkiz minden árnyalatában pompázik, már csak maga a látvány káprázatos élmény. De ez a hely nem csak trópusi játszótér. Bájos keveréke a francia és a melanéziai kultúrának: meleg vendégszeretet, európai elegancia, ínyenc ételek, pálmafák, finom homok, üdülőhelyek és bungalók. A hosszú, gyönyörű strandokat kávézók és bárok szegik, a horizonton pedig apró szigeteket fedezhetsz fel, amelyek csak úgy vonzzák az idelátogató turistákat. Fedezd fel Új-Kaledóniát most verhetetlen áron. Utazz Párizsból 249.900 Ft-ért, vagy akár egy pár napos megállóval Sydneyben és Melbourneben 299.900 Ft-ért. Egyszerre nyaralhatsz több fantasztikus úti célban!

Új-Kaledónia Párizsból 249 900 Ft-ért

✅ időpontok szeptember – november ✅ limitált ajánlat ✅ 30 kg poggyász

Párizs – Noumea – Párizs 249.900 Ft-ért   FOGLALD LE ITT

Új-Kaledónia Párizsból 299 900 Ft-ért

✈Párizs ✈Melbourne ✈Noumea ✈Sydney ✈Párizs

✅ időpontok szeptember – november ✅ limitált ajánlat ✅ 30 kg poggyász

* Az odaúton 3 napos megálló Melbourneben a visszaúton 3 napos megálló Sydneyben

Párizs – Noumea – Párizs 299.900 Ft-ért   FOGLALD LE ITT

Téged is rabul ejt az ottani természet. Lehetőséged van kajakozni a kristálytiszta vízben, snorkellingezni, bálnákat megfigyelni, sziklát megmászni, barlangokat bejárni, de ha szívesebben relaxálnál, pihenj a meleg homokon és élvezd a tenger moraját.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top