Connect with us

Hírek

Új járat Budapestről: Kínába a Shanghai Airlines-szal

Új járat Budapestről: Kínába a Shanghai Airlines-szal

A budapesti repülőtér újabb járattal bővítette hálózatát. A Shanghai Airlines, a China Eastern Airlines-szal együttműködve, 2019. június 7-től hetente háromszor közvetlen összeköttetést biztosít Sanghajba. A 9 645 km hosszú útvonalat gyönyörű, új Boeing 787-9 repülőgépek teljesítik majd.

Az 1985-ben alapított légitársaság 2010 óta a China Eastern Airlines irányítasa alatt működik. Jelenleg a SkyTeam tagja és a China Eastern leányvállalataként ismert.

A Shanghai Airlines tavaly vette át első hosszabb törzsű Boeing 787-9 Dreamliner-ét. Az anyacég összesen 10 darabot rendelt, amiből már három meg is érkezett.

A Shanghai Airlines lesz a második kínai légitársaság, amely Budapestre is repül, a Sanghajba irányuló járatok az Air China Peking járatát bővítik ki. „Nagy örömmel üdvözöljük a Shanghai Airlines bejelentését az idén nyártól tervezett közvetlen Sanghaj-Budapest járatról. Ez több éves diplomáciai és üzleti erőfeszítések eredménye a két ország részéről, annak érdekében, hogy az összes érdekelt fél egymásra találjon, és ezt az izgalmas úti célt végre elérhetővé tegyük utasainknak.” nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Habár fiatal légitársaságról van szó, az utasok kiváló repülőgépen utazhatnak, amely rendelkezik klasszikus turista osztállyal, fedélzetén helyet kapott a premium economy, a business és az első osztály is. A Shanghai Airlines Dreamlinerei 285 utas szállítására képesek. A repülőgépek 4 osztályos elrendezésűek, fedélzeteiken 4 első osztályú, 26 business, 28 premium economy és 228 turista osztályú ülés található.

Az új közvetlen járat újabb kapukat nyit meg a magyar turisták előtt. Az útvonal nemcsak Sanghajjal köti össze Magyarországot, hanem több kínai várossal és különböző ázsiai úti célokkal is, többek között Hong Konggal, Szingapúrral, Oszakával, Szöullal és Tokióval is.

Közvetlenül Shanghajba 149 900 Ft-ért

✔Shanghai Airlines ✔nyári és őszi időpontok ✔2 x 23 kg poggyász

Repjegy 149.900 Ft  FOGLALD LE ITT

Kattintson a megjegyzésre
To Top