Connect with us

Hírek

Beutazási feltételek Zanzibárra: újonnan teszt, oltás és regisztráció nélkül utazhatunk

Beutazási feltételek Zanzibárra: újonnan teszt, oltás és regisztráció nélkül utazhatunk

Tanzánia enyhítette az országba való beutazás feltételeit, és az új feltételek Zanzibárra is vonatkoznak. A belépéshez már nem szükséges negatív covid teszt, védőoltás és a regisztrációs űrlapot sem kell kitölteni. Most ugyanolyan könnyedén utazhatunk a fűszerek szigetére, mint korábban.

Az új belépési feltételeket az Egészségügyi Minisztérium hivatalos közleményben tette közzé. A Konzuli Szolgálat weboldalán található információk még nem frissültek.

Eddig Tanzániába és Zanzibárra utazó oltással nem rendelkező utasoknak 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztt kellett felmutatniuk. Tanzániába érkezés előtt 24 órával előtt pedig ki kellett tölteni az űrlapot.

Vízum továbbra is szükséges, de kényelmesen elintézheted a fedélzetéről – zanzibári utazás során a fedélzeten is kitöltheted a szükséges űrlapokat az utazással kapcsolatos alapvető információkkal, vagy akár indulás előtt online is. Érkezéskor körülbelül 50 USD-t kell fizetni a vízumért.

Akciós repjegyek Zanzibárra:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top