Connect with us

Király repjegyek

Tuti TIPP: Maldív-szigetek Pozsonyból most 129 900 Ft-ért!

Kezdjük az új évet egy szuper ajánlattal, repülj a Maldív-szigetekre Pozsonyból most akár 129 900 Ft-tól! Reméljük, hogy 2017-ben rengeteg szuper ajánlattal tudunk nektek szolgálni, de ez az ajánlat is korlátozott, ezért válassz az időpontokból és csomagolj! Fedezd fel a Maldív-szigeteket, hiszen fehér homokos strandok, lenyűgöző víz alatti világ és egy életre szóló nyaralás vár! Válaszd ki a neked megfelelő időpontot és repülj a FlyDubai légitársasággal – repjegy a Maldív-szegetekre Pozsonyból ritkán ilyen olcsók.

✈Pozsony – ✈Male – ✈Pozsony

Válassz az időpontok közül

Maldív-szigetek: Utazás a paradicsomba

Egyedülálló luxus, lenyűgöző fehér homokos strandok és csodálatos vízi világ. Erre a vakációdra egész életeden át emlékezni fogsz.

maldiv-szigetek-haziko-a-vizen

Időjárás a Maldív-szigeteken

Egész évben nagyon kellemes időjárásban lehet részed. Végtére is, a leghidegebb hónap a január és az állandó hőmérséklet 27°C fok körül mozog. A legmelegebb hónap viszont a március, amikor kellemes 29°C fokos időjárásra számíthatunk. Ami a vízhőmérsékletét illeti, márciusban és áprilisban a legmelegebb, amikor is 30°C fok körül mozog.

maldivv-szigetek-repulo

Mi teszi ezt a helyet ilyen varázslatossá? Főleg a strandok, sehol máshol nem találsz ilyen gyönyörű partokat és ilyen azúrkék tengert.

papagaj

Aggódsz a szállás miatt? Nem kell félned, itt is találsz luxus szállásokat, de ugyanúgy olcsóbb megoldásokat is. Próbáld ki az Airbnb-t.

maldivv-szigetek-hazikok

Gyönyörű és lenyűgöző víz alatti világ, flóra és fauna. Ez a földi paradicsom évente vonzza ide a búvárokat.

maldivv-szigetek-teknos

maldivv-sziget-csoport


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top