Connect with us

Király repjegyek

Turkish Airlines: Retúrjegy Pestről Balira 267 900 Ft-ért

Turkish Airlines: Retúrjegy Pestről Balira 267 900 Ft-ért

Indonézia 17 000 szigetéből Bali csillog a legfényesebb és nevezhetnénk az utazók kis kedvencének is. Számtalan más trópusi úti célt tudnánk felsorolni, de miért is vonzza a milliónyi turistát évente az istenek szigete? Az idilli partok – a lenyűgöző végtelen strandok listája egy a fő okokból, a puha fehér homoktól, a mészkősziklákon át, extrém vízi sportokig és a búvárkodásig. A népszerű Kuta-tól és a fényűző Nusa Dua negyedektől a rejtett, távoli strandokig, messze a tömegektől. És ez nem minden! Rábukkantunk egy kihagyhatatlan ajánlatra. Retúr repjegyed Budapestről Balira most 267 900 Ft-ért foglalhatod le. Időpontokat 2024 február – március között találsz, valamint a Turkish Airlines-szal utazhatsz. Az ár tartalmaz egy 30 kg-os feladott poggyászt is!

Retúr repjegy Balira:

Honnan? Budapestről

Kivel? Turkish Airlines

Mikor? február- március között

Mit tartalmaz az ár? Retúr repülőjegy minden illetékkel, 30 kg feladott poggyásszal és fedélzeti ellátással.

Megváltoztak terveid? Módosítsd repjegyed legújabb szolgáltatásunkkal

Magával ragadó kulturális élet

Bali kultúrája mélyebbre visz, mint gyönyörű megjelenése. A sziget számos hagyománynak az otthona, amelyeket még a mai napig gyakorolnak. A helyiek sok szertartást és ünnepséget tartanak az egész év során, amelyeket a kíváncsi turisták is élvezhetik, például az Omed-Omedan csókfesztivált, a szörny felvonulást, de a csend napját is (Nyepi). A turisták is teljes mértékben megismerhetik Bali kultúráját a zene, a tánc és az építészet révén.

A vallások jelenléte

A helyiek túlnyomórészt hinduk, házaikban apró templomok találhatóak, ahol mindennap imádkoznak. Az egyes templomok meglátogatása különösen népszerű program a turisták körében, nem csak a vallási értékek miatt, hanem a kultúra megismerése és az esztétikai élmények szempontjából is. Az óceánra néző fenséges templomoktól, a lélek-nyugtató hatalmas szenthelyekig, mindenképp látni kell őket.

Soha véget nem érő kaland

A kulturális látnivalókon és a szenthelyeken túl, Bali híres a szörfözésről is, bérelj egy deszkát és lovagolj a hullámokon, vagy ugorj, csússz le a vízeséseken, merülj a mélybe és fedezd fel a roncsonkat, búvárkodj színes halak társaságában. Unatkozni az adrenalin függők sem fognak.

A természeti szépségek

Lenyűgöző hegyvidéki tájak, buja zöldellő területek, festői tavakkal, gyönyörű vízesésekkel, ikonikus rizsföldekkel, virágoskertekkel, folyókkal és titkos kanyonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top