Connect with us

Király repjegyek

Turkish Airlines: Retúrjegy Pestről Balira 219 900 Ft-ért

Turkish Airlines: Retúrjegy Pestről Balira 219 900 Ft-ért

Indonézia 17 000 szigetéből Bali csillog a legfényesebb és nevezhetnénk az utazók kis kedvencének is. Számtalan más trópusi úti célt tudnánk felsorolni, de miért is vonzza a milliónyi turistát évente az istenek szigete? Az idilli partok – a lenyűgöző végtelen strandok listája egy a fő okokból, a puha fehér homoktól, a mészkősziklákon át, extrém vízi sportokig és a búvárkodásig. A népszerű Kuta-tól és a fényűző Nusa Dua negyedektől a rejtett, távoli strandokig, messze a tömegektől. És ez nem minden! Rábukkantunk egy kihagyhatatlan ajánlatra. Retúr repjegyed Budapestről Balira most 219 900 Ft-ért foglalhatod le. Időpontokat 2019 október és 2020 február között találsz, valamint a Turkish Airlines-szal utazhatsz. Az ár tartalmaz egy 30 kg-os feladott poggyászt is!

Retúr repjegy Balira 219 900 Ft-ért

Időpontok: 2019 október – 2020 február között

Repjegy 219.900 Ft FOGLALD LE ITT

Magával ragadó kulturális élet

Bali kultúrája mélyebbre visz, mint gyönyörű megjelenése. A sziget számos hagyománynak az otthona, amelyeket még a mai napig gyakorolnak. A helyiek sok szertartást és ünnepséget tartanak az egész év során, amelyeket a kíváncsi turisták is élvezhetik, például az Omed-Omedan csókfesztivált, a szörny felvonulást, de a csend napját is (Nyepi). A turisták is teljes mértékben megismerhetik Bali kultúráját a zene, a tánc és az építészet révén.

A vallások jelenléte

A helyiek túlnyomórészt hinduk, házaikban apró templomok találhatóak, ahol mindennap imádkoznak. Az egyes templomok meglátogatása különösen népszerű program a turisták körében, nem csak a vallási értékek miatt, hanem a kultúra megismerése és az esztétikai élmények szempontjából is. Az óceánra néző fenséges templomoktól, a lélek-nyugtató hatalmas szenthelyekig, mindenképp látni kell őket.

Soha véget nem érő kaland

A kulturális látnivalókon és a szenthelyeken túl, Bali híres a szörfözésről is, bérelj egy deszkát és lovagolj a hullámokon, vagy ugorj, csússz le a vízeséseken, merülj a mélybe és fedezd fel a roncsonkat, búvárkodj színes halak társaságában. Unatkozni az adrenalin függők sem fognak.

A természeti szépségek

Lenyűgöző hegyvidéki tájak, buja zöldellő területek, festői tavakkal, gyönyörű vízesésekkel, ikonikus rizsföldekkel, virágoskertekkel, folyókkal és titkos kanyonokkal.

Retúr repjegy Balira 219 900 Ft-ért

Időpontok: 2019 október – 2020 február között

Repjegy 219.900 Ft FOGLALD LE ITT

Hogy tetszett?

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
Advertisement
Advertisement
To Top