Connect with us

Király repjegyek

Trópusi Mauritius Budapestről 176 900 Ft-ért

Trópusi Mauritius Budapestről 176 900 Ft-ért

Mark Twainnek igaza volt, amikor azt mondta: „A mennyország Mauritius másolata” Az apró indiai-óceáni sziget Madagaszkártól keletre fekszik, és kétszer akkora, mint Hongkong, valamint egy millió lakossal büszkélkedik. Egykor a dodó otthona is volt, ámbár ez a szokatlan madárfaj már mostanra kihalt. A trópusi sziget mérsékelt hőmérsékletet, szelíd szeleket és bőséges napsütést kínál a turistáknak. Természetesen, megismerheted a történelmét, nyüzsgő piacait és élénk fesztiválokból sincs hiány. Egyszer az életben mindenkinek látnia kellene, és most mi segítünk ebben egy kicsit. Találtunk egy szuper repjegyet Mauritiusra, rövid átszállásokkal és 23 kg-os feladott poggyásszal. De foglalj, mint a villám az akciós ár csak rövid ideig elérhető.

Mauritius Budapestről 176 900 Ft-ért

Időpontok október – december között 

Repjegy 176.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Mauritius


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top