Connect with us

Hírek

Törökország minden belépésre vonatkozó intézkedést eltörölt. Nincs szükség tesztre vagy oltásra

Törökország minden belépésre vonatkozó intézkedést eltörölt. Nincs szükség tesztre vagy oltásra

Június 1-től Törökország eltörölte a belépési feltételekre vonatkozó korlátozásokat. Ettől az időponttól fogva nem lesz szükségünk tesztre, oltásra vagy igazolásra az átesettsgről.

Május 31-én a török ​​kormány eltörölte a nyilvános helyen való maszk viselés kötelezettségét. Csak a kórházi létesítményekben kötelező maszkot hordani.

LAST MINUTE TÖRÖK NYARALÁSOK

most 189 900 Ft-tól

✅retúr repjegy Budapestről ✅minden illeték ✅nagy poggyász ✅5* szállodák ✅all inclusive ✅transzferKülönleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top