Connect with us

Király repjegyek

TOP 10 európai városlátogatás 60 000 Ft alatt!

Kedvet kaptál mgismerni Európa gyönyörű szegleteit? Helyes! De a pénztárcád azt kiálltja, hogy ÁLLJ! Nem gond! Elhoztunk neked tíz utazást, ami nem teszi tönkre tárcád, ellenkezőleg szuper áron foglalhatsz és a felejthetetlen élmények garantáltak.

TOP 10 európai városlátogatás

Krakkó 16 900 Ft-tól

Krakkó Lengyelország legismertebb turistacélpontja, s egyben legszebb városa. Krakkó kozmopolita város, tele régi templomokkal, palotákkal, gótikus udvarházakkal, zsinagógákkal, s itt található Európa legnagyobb főtere. Az egykori lengyel főváros az ország legrégebbi egyetemének is otthon ad, így igazán zajlik az élet, sok a fiatal és rengeteg a szórakozóhely. Krakkó belvárosa kellemes, magával ragadó és gyalogosan is könnyedén bejárható; a környéken pedig csodálatos szépségű, vagy éppen megrázó emlékű nevezetességek biztosítanak kirándulási lehetőséget. Krakkó tökéletes választás egy hosszú hétvégére!

Utazások    FOGLALD LE ITT

Prága 20 900 Ft-tól

Prága csodálatosan szép, hangulatos és megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességet kínál. A Moldva folyó két partjára épült város látképét uralja Európa legrégibb kőhídja, a Károly-híd; Hradzsin gyönyörű királyi vára a Szent-Vitus dómmal karöltve, a legendás Orloj, valamint a Kisoldal főúri palotái. Prága egy valóságos ékszerdoboz, az óváros macskaköves utcácskáit járva sorra bukkannak elő a román, gótikus és barokk stílusú épületek és műemlékek; így a város felfedezése mindenképp gyalogosan ajánlott.

Utazások    FOGLALD LE ITT

Velence 41 900 Ft-tól

La Serenissima – a legfenségesebb, így nevezték Velencét évszázadokon át. A lagúnák városa egykor az Adria királynője volt, a kereskedelem és hódítások mérhetetlenül gazdaggá tették; s ezt máig tükrözik a nemesi paloták. Velence olyan mint egy meseváros, teljesen eltér a megszokott valóságunktól. Az ősi házak lábát a tenger mossa, az épületek tarka színekben pompáznak, mindezek közt szűk sikátorok és csatornák kanyarognak; egyedi és romantikus hangulatot adva a városnak; nem beszélve a több, mint 400 hídról, melyek a város szigetecskéit kötik össze.

Utazások    FOGLALD LE ITT

Róma 42 900 Ft-tól

Urbs caput mundi – a világ feje, ezzel a jelzővel illették Rómát az ókorban. Noha ezt a címet már réges-rég elvesztette, nem véletlenül nevezhető ez a több mint kétezer éves város az utazók Mekkájának. Róma nemcsak Olaszország, de a világ egyik leglátogatottabb városa, ahol az utcákon sétálva valósággal megelevenedik előttünk a történelem. Érdekessége, hogy a világ legkisebb független állama és egyben a katolikus egyház központja, Vatikán, Róma szívében található. Az olasz főváros nemcsak vallási; de kulturális, építészeti és gasztronómiai szempontból egyaránt jelentős központ.

Utazások    FOGLALD LE ITT

London 48 900 Ft-tól

London a világ egyik leglátogatottabb városa, ami nem meglepő, hiszen mindenki számára tartogat valamit. A brit főváros egyszerre ultramodern és bohém, üzleti és királyi. London rendkívül gazdag történelme minden sarkon visszaköszön, a város jelképeivé vált épületek hosszú évszázadok történetét mesélik el. A kultúra és művészetek szerelmeseinek mindenképp kedvező hír, hogy a legnagyobb múzeumok tele vannak a Viktória királynő vagyonát képező műkincsekkel, s többségükbe ráadásul ingyenes a belépés.

Utazások    FOGLALD LE ITT

Nápoly 52 900 Ft-tól

Nápoly nemcsak Olaszország harmadik legnagyobb városa, de a világ egyik legrégebbi, ma is lakott települése. A várost a görögök alapították, s a helyiek a mai napig büszkék eltérő nyelvükre és származásukra. Nápoly történelmi városközpontja egészen egyedülálló, 1700 hektáros területével Európa legnagyobbja. Az évezredes múltnak köszönhetően Nápoly egy valóságos élő múzeum, egymást érik a történelmi műemlékek, templomok és várak. A gasztronómiai szerelmesei sem fognak csalódni, hiszen Nápoly a pizza szülőhazája, 1830-ban itt nyílt a világ első pizzériája, amely azóta is üzemel.

Utazás    FOGLALD LE ITT

Nizza 53 900 Ft-tól

Nizzát tíz éve a legszebb francia városnak kiáltották ki, főleg a virágokkal teli, gyönyörű kertjeinek köszönhetően. A Francia Riviéra azúrkék tengere és aranysárga homokos partja minden bizonnyal felejthetetlen élményt nyújt. Különösen jóleső érzés a híres Promenade des Anglais, azaz a legnagyobb, pálmafákkal övezett sétány árnyékában andalogni. Az üdülőközpont népszerű az éjszakai élet kedvelői körében, hiszen rengeteg nyüzsgő szórakozóhelyből lehet válogatni. A Côte d’Azur fővárosa kellemes klímával, Franciaország legszebb piacával és hangulatos óvárossal várja a látogatókat.

Utazások    FOGLALD LE ITT

Stockholm  54 900 Ft-tól

Stockholm Svédország legnagyobb városa és egyben az ország fővárosa is. A város fekvése egészen egyedülálló, hiszen 14 szigetre épült, s egy 24 ezres szigetvilág központja. A nem mindennapi elhelyezkedése mellett csodálatos környezetének, világszínvonalú múzeumainak, királyi palotáinak és hangulatos középkori óvárosának köszönhetően Európa egyik legszebb fővárosa. Stockholm szépségét tovább fokozza a város különböző pontjait összekötő több, mint 50 híd; a rendezett parkok és a gyönyörűbbnél gyönyörűbb házak.

Utazás    FOGLALD LE ITT

Athén 55 900 Ft-tól

Athén Európa egyik legrégebbi városa, az európai civilizáció bölcsője; a demokrácia, a politika és a színház szülőhazája. Hírnevét elsősorban múltjának köszönheti, a várost járva valósággal megelevenednek előttünk a történelemkönyvek. Athén bővelkedik az ókori kultúrákból fennmaradt örökségekben, gondoljunk csak a város látképét uraló Akropoliszra, a Parthenónra, Zeusz templomára vagy az Agorára. A görög főváros mára egy pezsgő, szinte kaotikus metropolisszá vált, egyedi mediterrán légkörrel, tele fiatallal.

Utazás    FOGLALD LE ITT

 

Barcelona  57 900 Ft-tól

Barcelona kétségkívül a világ egyik legsokoldalúbb és legizgalmasabb nagyvárosa; nem véletlen tehát, hogy szinte minden utazó bakancslistáján szerepel és aki egyszer látta, mindig visszavágyik. A látnivalók nagy része teljesen ellentmond a megszokott építészeti konvencióknak, s a katalán főváros emellett a modern várostervezés egyik kimagasló példája is. A modernizmuson túl a középkori Barcelonát is megismerhetjük a Gótikus negyed szűk, labirintusszerű sikátorait járva; a városnézés után pedig irány a közismert Barceloneta strand. Hagyományok és modernitás találkozása, homokos part, mesés kilátók, hangulatos utcák, élettel teli helyiek, remek éttermek, nagyszerű tapasok – Barcelona méltán örvend töretlen népszerűségnek a turisták körében.

Utazások    FOGLALD LE ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top