Connect with us

Király repjegyek

2 az 1-ben repjegy: Tokió és Róma 169 900 Ft-tól

Mi a közös Tokióban és Rómában? Hát erre a kérdésre nehéz lenne válaszolni, de egy biztos ez a repjegy összeköti a két várost. Ha imádod Rómát (ugyan ki ne imádná) és mindig is vonzott a felkelő nap országa, akkor tetszeni fog a következő ajánlat. A világ legmodernebb városát, Tokiót most 169 900 Ft-ért látogathatod meg. Két Alitalia repjegyet hoztunk, az egyik egy 2 napos megállót tartalmaz Rómában, a másik pedig majd 3 naposat. Időpontokat novembertől egészen júniusig találsz, neked csak azt kell eldöntened mennyi időt szeretnél Tokióban tölteni, a 2 vagy 3 napos megállót mi már hozzáadtuk. A repjegy ára 2 darab 23 kg-os leadandó poggyászt is tartalmaz. De ha csak Tokióba szeretnél utazni római megálló nélkül, akkor most 164 900 Ft-ért foglalhatsz.

Advertisement

Akciós Alitalia repjegyek:

Tokió + 2 nap Rómában 169 900 Ft

✅november ✅december

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május ✅június

Budapest – Tokió – Róma – Budapest   FOGLALD LE ITT

Tokió + 3 nap Rómában 170 900 Ft

✅november ✅december

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május ✅június

Budapest – Tokió – Róma – Budapest   FOGLALD LE ITT

Tokió fénypontjának a Császári Palota számít, a történelem kedvelőinek biztosan tetszeni fog az Asakusa negyed is. A Keleti Kertben gyönyörködhetünk a csodálatos virágokban. Nem csak Tokió, de Japán is ismert a remek gasztronómiájáról, ha te is azok közé tartozol, akik imádnak enni, akkor látogass el a város és a világ legnagyobb halpiacára a Cukidzsibe, ahol halak, rákok és más tengeri herkentyűk várnak.

Róma rendkívül fotogén város, különösen a jól ismer történelmi látnivalóknak köszönhetően. A leghíresebbek közé tartozik a Colosseum, itt zajlottak a gladiátorok közötti kemény harcok, de színházként is ismert volt. Ne hagyd ki a híres Spanyol-lépcsőt, ahol a helyiek és a turisták is összegyűlnek, beszélgetnek, majd a rövid szünet után, mindenki halad tovább. Ezután irány a Trevi-kút. A legenda szerint, aki egy érmét dob a kútba, az garantáltan visszatér Rómába.

Tokió 164 900 Ft

✅november ✅december

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május ✅június

Budapest – Tokió – Budapest   FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top