Connect with us

Király repjegyek

Tippek Valentin napra – 10 olcsó repjegy!

Valaki imádja a Valentin napot, mások kifejezetten nem szeretik. Akár hogy is legyen, nagyszerű alkalom az utazásra! Nem lennénk igazi Repjegykirályok, ha nem gyűjtöttük volna össze a legjobb repjegyeket Európa nagyvárosaiba. Így ha a lánykérést fontolgatod, de még nincs terved hol hajolj térdre a kiválasztottad előtt, nézd meg a következő tippjeinket! Olvass tovább mely városokba utazhattok pár Forintért!

Nürnberg 9 178 Ft-tól

Romantikus macskaköves utcák, kellemes éttermek, ünnepeljétek meg a szerelmesek ünnepét a festői Bajorországban.

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 13-15

Nurnberg

Brüsszel 12 268 Ft-tól

Belgium világhírű a csoki pralinékról és az édes gofrikról! Kóstoljátok meg legfinomabb desszerteket pároddal!

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 13-15

brusszel-uti-cel

Bari 13 408 Ft-tól

A forgalmas kikötő város rengeteg turistát ragad magával évente. Ne hagyjátok ki ti sem!

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 10-15

bari

Berlin 14 909 Ft-tól

Berlinnek mindene meg van, ami egy romantikus utazáshoz szükséges! Kényelmes szállodák, hangulatos kávézók, fákkal szegélyezett csatornák.

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 13-15

berlin

Stockholm 15 480 Ft-tól

Legyen nászút, vagy csak egy közös kirándulás, ezek az élmények meghatározóak lesznek számotokra. Észak Velencéje erre ideális!

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 13-15

Stockholm

Velence 16 573 Ft-tól

O sole Mio hangzik a gondoláktól teli csatornákból. Velence maga a csoda és a szerelmesek nem is találhatnának jobb helyet, kapcsolatuk megünneplésére!

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 10-15

velence-este-kilatas

Koppenhága 16 573 Ft-tól

Hans Christian Andersen kis hableánya egy sziklán ülve várja szerelmét. A város szimbóluma minden kemény szívet elvarázsol.

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 10-15

koppenhaga

Róma 21 257 Ft-tól

Akárcsak egy filmbeli részlet, veszpák robognak el mellettünk, miközben nézzük a naplemente utolsó sugarait a Szent Péter bazilika kupoláján és közben kortyoljuk az ízletes bort.

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 8-15

roma-uti-cel

Milánó 20 280 Ft-tól

Ha azt gondolod, hogy Milánó nem igazán a szerelmesek úti célja, tévedsz a milánói dóm mindenkit elvarázsol. És jobb helyet a vásárláshoz keresve sem találsz.

❤️Időpontok ITT❤️

Példa dátum: február 14-16

milano-uticel

Bologna 21 480 Ft-tól

A belváros kis utcái, az éjjeli világítás, a két torony – néhány tökéletes összetevő egy romantikus film jelenethez, vagy egyszerűen ez Bologna.

❤️Időpontok ITT❤️ 

Példa dátum: február 8-15

ket-torony-bologna

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top