Connect with us

Hírek

Thaiföld: május 1-tól enyhít a beutazási feltételeken. Foglald le repjegyed 119 900 Ft-tól

Thaiföld: május 1-tól enyhít a beutazási feltételeken. Foglald le repjegyed 119 900 Ft-tól

2022. május 1-től a thaiföldi COVID-19 Helyzetigazgatási Központ (CCSA) eltörli a PCR-teszt kötelezettségét a turisták előtt, valamint két új beutazási rendszert vezetnek be, ami az oltott és nem oltott turistákra vonatkozik.

Új belépési feltételek a beoltott utazók számára:

A teljesen beoltott nemzetközi turistáknak többé nem kell rendelkezniük érkezés előtti negatív RT-PCR teszttel, valamint eltörlik az érkezés utáni tesztet is.

Továbbra is kötelesek regisztrálni a Thailand Passra, COVID-19 oltási bizonyítvánnyal és legalább 10 000 USD fedezetű biztosítással.

Amint megérkeznek Thaiföldre, szabadon utazhatnak a királyságon belül. Többé már nem kell SHA+ hotelekben megszállni.

Új belépési feltételek a nem oltott utazók számára:

A nem oltott vagy nem teljesen beoltott nemzetközi utasoknak ezentúl nem kell rendelkezniük érkezés előtti negatív RT-PCR-teszttel, érkezés utáni tesztre sem lesz szükségük.

5 napos szállásfoglalással és legalább 10 000 USD fedezetű biztosítási kötvénnyel (20 000 USD-ról csökkentve) kell regisztrálniuk a Thailand Pass-ra.

Thaiföldre érkezés után 5 napos karanténba kell vonulniuk, és az 5. napon RT-PCR tesztet kell végezniük.

Kivételt képeznek azok a nem oltott utazók, akik a Thailand Pass rendszeren keresztül feltöltenek az indulás előtt egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet. Ők akárcsak a teljesen beoltottak – beutazhatnak, és szabadon mozoghatnak a királyságon belül.

Thaiföld a tervek szerint legkésőbb 2022. június 1-jéig felold minden utazási korlátozást. További információ ITT

Retúr repjegyek Thaiföldre:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top