Connect with us

Hírek

Thaiföld: július 1-től nem kell regisztrálni a Thailand Pass-on keresztül. Az országba oltással vagy teszttel lehet belépni

Thaiföld: július 1-től nem kell regisztrálni a Thailand Pass-on keresztül. Az országba oltással vagy teszttel lehet belépni

A thai hatóságok múlt héten jóváhagyták a Thailand Pass regisztrációs rendszer törlését. Ezzel 2022. július 1-től sokkal könnyebben lehet belépni az országba. A Thailand Pass mellett megszűnik a legalább 10 000 dollárt fedezetű egészségbiztosítási kötelezettség is. Júliustól egy PCR-teszttel vagy teljes oltottsággal léphetünk be Thaiföldre. Ezeket az okmányokat az utasoknak 72 órával az országba utazás előtt kell igazolniuk – nyomtatott vagy digitális formában.

Azoknak a nem oltott vagy nem teljesen oltott utasoknak, akik nem rendelkeznek negatív teszttel, az érkezési helyen antigéntesztet kell elvégeznük.

A fent említett változásokon kívül az ország legtöbb része visszatér a normális kerékvágásba. Bangkok és további 76 tartomány már az úgynevezett zöld zónában van, amely lehetővé teszi többek között éjszakai szórakozóhelyek megnyitását is.

Akciós repjegyek Thaiföldre:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top