Connect with us

Hírek

Thaiföld október 1-től eltörli a belépési intézkedéseket: úgy utazhatunk, mint a járvány előtt

Thaiföld október 1-től eltörli a belépési intézkedéseket: úgy utazhatunk, mint a járvány előtt

Október 1-től Thaiföld a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos összes belépési intézkedést eltöröl. Újonnan már nem kell negatív tesztet vagy oltási igazolást bemutatni az érkezéskor.

A thai hatóságok a nyár elején jóváhagyták a Thailand Pass regisztrációs űrlap megszüntetését is. 2022. július 1-től jelentősen könnyebbé vált az országba való beutazás, és a Thailand Pass mellett megszűnt a legalább 10 000 dolláros fedezetű egészségbiztosítás követelménye is.

Thaiföld hosszabb vízummentességet hagyott jóvá a turisták számára. Az új rendszer szerint október 1-től 30 napról 45 napra hosszabbítják meg a vízummentességet.

Akciós repjegyek Thaiföldre:

Forrás: TAT News


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top