Connect with us

Király repjegyek

TAP Portugal repjegyek 28 900 Ft-tól (Azori-szigetek és Madeira is)

TAP Portugal repjegyek 28 900 Ft-tól (Azori-szigetek és Madeira is)

Hihetetlen, de igaz! A TAP Portugal légitársaság nem viccel, ami leginkább Lisszabon miatt lehet ismerős, de a portugál fuvarozóval szuper áron utazhatunk a gyönyörű Azori-szigetekre és Madeirára is. A szigetek leginkább lélegzetelállító természeti látványosságairól híresek, a túrázók fellegvárának is nevezhetnénk. Várnak a jobbbnál jobb túravonalak, a hatalmas zöld rétek, a hegyi tavak és a hihetetlen panorámák. A fényképezőgép otthon ne maradjon!

Néhány járat esetében hosszabb átszállással lehet számolni, de nézd a jó oldalát, így legalább megnézheted Lisszabont is. A repjegy ára tartalmaz 1 db 8 kg-os feladott poggyászt is.

TAP Portugal akciós repjegyek

Lisszabon 28 900 Ft-ért

Időpontok: szeptember – november

Repjegy 29.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Azori-szigetek 53 900 Ft-ért

Időpontok: október – december között

Repjegy 53.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Madeira 54 900 Ft-ért

Időpontok: január- december között

Repjegy 54.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Azori-szigetek 55 900 Ft-ért

Időpontok: október – december között

Repjegy 55.900 Ft    FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.8/5 - (9 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top