Connect with us

Hírek

Amíg mások szünetelnek, addig a TAP 3 új járatot indít

Amíg mások szünetelnek, addig a TAP 3 új járatot indít

Noha a légiközlekedés eddig nem látott kihívásokkal küzd meg naponta, néhány légitársaság a jövőre nézve nagyon is optimista. A TAP Air Portugal úgy döntött, hogy három új útvonalat nyit, amelyeknek 2020 végéig üzembe kell lépniük.

Fokváros, Cancun és Toronto

A TAP, Portugália nemzeti légitársasága úgy döntött, hogy nem áll be a sorba, hisz három új útvonallal térne vissza a koronavírus lecsengése után. A One Mile At A Time cikkéből az is kiderül, hogy a lisszaboni székhelyű fuvarozó új közvetlen összeköttetést tervez Portugáliából Fokvárosba, Cancunba és Torontóba.

A magyar utazók gond nélkül eljuthatnak Lisszabonba, maga a TAP Air Portugal is repül Budapestről és Bécsből is, de több fapados, mint a Wizz Air és a Ryanair is rendszeresen közlekedik a két európai főváros között.

A külföldi utazási blogokat talán a Dél-Afrikai Köztársaságban lévő Fokváros hozta lázba. A tervek szerint hetente háromszor repülnének, november 11-én indulna az első járat, amit egy új Airbus A330-900 neo-val teljesítenének.

A jól ismert Cancunt sem kell különösebben bemutatni. Akik szívesebben vennék az irányt a Yucatán-félsziget felé, azoknak a TAP remek összeköttetést kínál.

Végül, de nem utolsósorban, június 25-től a TAP Air Portugal non-stop járatot szándékozik indítani az azori-szigeteki Ponta Delgada és a kanadai Toronto között. A járatot hetente kétszer, A321LR repülőgépek üzemeltetik majd.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top