Connect with us

Utazások

Szezonvégi akció! Mallorcai nyaralás 91 900 Ft-tól!

Szezonvégi akció! Mallorcai nyaralás 91 900 Ft-tól!

Tudod hány fok van októberben Mallorcán? 24°C-ot mutatnak a hőmérők, ami bár nem kánikula, de egy kellemes kiruccanáshoz bőven elég. Ha szívesen pihennél gyönyörű környezetben, remek ellátással, akkor nyomás foglalni. A pelikan.hu szezonvégi akciójának köszönhetően, most 91 900 Ft-ért foglalhatod le utazásod. FOGLALD LE ITT


Bécs – Mallorca – Bécs
2019.10.21 – 2019.10.25
transzfer: reptér-hotel????
Hotel★★★   all inclusive  

91.900 Ft-tól

FOGLALD LE ITT


Képek a hotelről


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
3.9/5 - (29 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top