Connect with us

Hírek

Szeptember 30-tól oltási igazolvány nélkül utazhatunk Kanadába

Szeptember 30-tól oltási igazolvány nélkül utazhatunk Kanadába

2022. szeptember 30-tól ismét egyszerűbb lesz a kanadai határátlépés. Kanadába utazva már nem lesz szükség oltási igazolványra. A kanadai kormány még nem döntött arról, hogy eltörli-e a maszkviselést a tömegközlekedési eszköszökön, erről a CBC számolt be.

Az ország így folytatja a beutazási szabályok enyhítését. 2022. április 1-től a beoltott utasoknak nem kellett negatív teszttel rendelkezniük indulás előtt.

A Kanadába való beutazás érvényes feltételei 2022. szeptember 30-ig:

  • A fedélzetre való beszállás előtt be kell mutatni aaz oltási igazolványt. Kanada a következő oltásokat ismeri el: Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca/COVISHIELD és Janssen (Johnson & Johnson), és az oltási igazolványnak angol vagy francia nyelvűnek kell lennie.
  • kötelező regisztráció az ArriveCAN-on keresztül (alkalmazás vagy weboldal)
  • érvényes eTA elektronikus beutazási engedély

Akciós repjegyek Kanadába:

Forrás: canada.ca


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top