Connect with us

Hírek

Szeptember 1-től két hét karantén vagy 2 db negatív PCR teszt

Szeptember 1-től két hét karantén vagy 2 db negatív PCR teszt

Két hét karantén vagy két darab negatív teszt. Gulyás Gergely a kormányinfón ma bejelentette, hogy a külföldről hazatérő magyaroknak szeptember 1-től két hét karanténba kell vonulniuk, hacsak öt napnál nem régebbi, 48 óra különbséggel elvégzett negatív PCR-teszttel nem rendelkeznek. *Csak Magyarországon elvégzett tesztet fogadnak el.

A karantént csak a második negatív koronavírus-teszt eredményét követően lehet elkerülni. A covid teszteket továbbra is az állampolgároknak kell fizetni.

Továbbá, szeptember elsejétől külföldiek sem léphetnek Magyarország területére. Ez alól kivételt képez a korlátozott sávban határátlépés, kapcsolt vállalkozások közötti utazás, szigorú szabályok mellett a tranzit-forgalom és még néhány kivétel.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top